KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben sevdim oyunu nick'im KillerLord bu arada crafting olayını çözen varmı 11 lvl oldum nerden veya nasıl alınacağını bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 level 10 oldum da monkun yanına ne alayım karar veremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 abi bende monk/rogue olıyım diyorum ama herkes öyle bea :P lazım olan bie var mı yüksek lvl larda onu olayım.priest fena değil gibi ama ilerde lvl kasması zorsa kasamam :P priest rogue belki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 o değil de bütün hepsini kasıp 2 tanesini seçsek olmaz mı? sanırım öyle bişi var main ve secondary i seçerken 3.yüde kasabilioz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben rogue um monk sectim subclass olarak cunku caster icin mana pool lazim o az bende warrior dusundum cok yavas attack hizi en iyi tercih monk rogue icin cunku monk bufflari iyi. gerci anladigim kadari ile lvl 10 da secilen subclass ida sifirdan kasmak zorundayiz, artik lvl 20 den sonra kasarim su an lvl 17 yim :) ismim Judas kanal 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Subclasslarinizi kasmak icin acele etmeyin, zaten sizin main classinizin lvlina gelene kadar double exp sub classlar icin.O yuzden arada caniniz main classinizdan baydiginizda takilirsiniz ama petlerinizin lvlina onem verin. Petler gercekten guclu ve mumkun oldugunca lvliniza esit tutmaya calisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 benim nick te metket kanal 4 teyim bende,monk level 13,rogue da level 5 oldu. 20 ye kadar kasıp şu bineğe bineyim diyorum bu gece kasayım baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 petleri nasıl alıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Questle aliyorsun 16 yada 15 gibi hatirliyorum..gen ilk sehirden questleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hehe madcat dün seninle karşılaşmışım o zaman. bende yeni başladım zaman geçirmek için giriyorum arada. ismim Zehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mina ben saha friend invite yolladim ama eklenmedi hala listeye oynamiyormusun artik? yalniz oynanmaz bu oyun valla tam partilik oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hehe zehir sen miydin john. :D harbi ekleyelim messenger sistemi mi ne varmış daha wisper ı yeni çözdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben durmadan yeni char deneyip duruyorum ama en çok oynadığım monk um Xaress.ben de 4 teyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oynuyorum hala yaw, lvl 29 oldu monk hehe ama bizim guild channel 6 da oluyor genellikle o yuzden gormemisimdir mesaji yada friendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 clan adam aliyorsa gelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 monk/rogue um eğlenceli ama bi priest yapıyım diyorum.şimdi pri yavaş kasıyosa ilk sınıfı rogue alıp mı yapmak iyi olur.rogue/pri düşünüyom bi tane :) bi de ilerde ne lazım oluyo tank healer filan? edit:bi de pvp nasıl oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 quest yap bolca sanırım 13. lvl de bir quest veriyor sana pet itemini sende petini aktif ediyorsun :P Madcat said: petleri nasıl alıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oynayasım geldi , wowu unutturur mu bir süre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 valla be unuttum diger oynadigim oyunu dur bakim neydi ismi... bak yok gelmiyor aklima :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yükledim harbi güzel mi başliim mi heyecan yaptım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Dl çok yavaş ya pfst :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 başladım oyuna nickim m0rtis level 3 monkum daha ^_^ ekleyin beni messengerınıza =) ebelemeç oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben sevdim hehe sizi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ya böle belli hareketleri yaptıktça COMBO RELAY çıkıo 4 taneye getirebiliorum maks sonra kayboluo o? onu aktive eden bişey mi var yoksa 4 tane üsüste kombo yaptığımı mı gösterio sadece o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 anladığım kadarıyla o anca party deysen iş yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar