artali Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ulan elim kolum ağrıdı bu ne ya![signature][hline][b]Genede saygılar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 harbiden bayık eziyet gibi[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Wizard gereksiz. 50 yeterli. 250 archer. 40 craftsman. 100k HP'li bir kalem var. Sessize alıp stage geçiyorum. Convert etmek çok zor uğraşılmıyor. Okçular sıkı çalışıyor.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ama okçulara bırakınca ne zevki kaldı hepsini alıolar.. 500 mage 400 archer 100 craftsmande bıraktım takılıolar şu an..[signature][hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 imdaaat kurtarın beni bu oyundan ühühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 huahea azdım ya ghostmouse la makro fln ayarladım adamları almak için :) ama bayıyo bi süre sora[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Salieri, 27 January 2004 03:14 tarihinde demiş ki: huahea azdım ya ghostmouse la makro fln ayarladım adamları almak için :) ama bayıyo bi süre sora ne kasıon bi sure sonra kendı kendılerıne eylesıyolar zatı euhuh hasta gmouse ayarlamıs... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bi aşama kaç dakka sürüyo bole yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar