Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Buyrun. Rekorum Stage 15'tir.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ahaha biliom ben bu oyunu stage 15 falan hikaye oluo bi kaptırınca bööle adamları tut havaya at falan hele hele çöp adaların kapıyı yunmrauklayarak kaleyi yıkmaları ayrı bi hoşluk ve kuledeki büyücü olsun okçu olsun durup dururken ölmesi falan ama olsun güzel parçalanıyo adamlar pörç diye favorim intihar bombacısı tip o ayrı:D[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yunmrauklamak ta ne demekse artık:)[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 icimden bir ses bunun bilgisayar oyun. bolumune ta$ınması gerektiini soyluyo ... Bu icimdeki ses nefr ya da emaleth olmasın ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Evet stage 14 bittiğinde 15'e geçerken saçmalıyor oyun. 16 wizard vardı hepsini öldürttü.Gelen dev elemanlara kill büyüsü bile atamıyordum. Covert etmek 2 saat sürüyor zaten. Büyüyle desen zaten bütün manayı yiyor. Yani başta para toplıyıp sadece temple ve mana pool alsanız bile olmuyor. Oyun bütün wizardları öldürtüyor.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: ZeuZ, 26 January 2004 19:48 tarihinde demiş ki: icimden bir ses bunun bilgisayar oyun. bolumune ta$ınması gerektiini soyluyo ... Bu icimdeki ses nefr ya da emaleth olmasın ? Bilgisayar oyunu değil ki bu. LOL. Flash oyunu.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 archery range yaptım da adam nerden çıkarcam[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Temple kursam mı ne işe yarıyor yoksa para mı biriktirsem[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 oynamıştım önceden güzel oyun bu.[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ya temple'ı kurunca kalenin içine koyduğun adamları convert ediyorsun. İşte ileride archery range workshop veya mana pool yaparsan o adamları oraya atıyabiliyorsun. Birde siege craft mıydı ne öyle bir olay var. O zaman adamlara tıklıyorsun kaleden çıkıyorlar.Tek clickte patlıyorlar.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Unutmadan.Kalenin içine atmayın gentle bir şekilde bırakın. Yoksa parçalanıyorlar =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Fortify ederek kalenizin HP'ini artırabilirsiniz. X10 yazan 500 artırıyor yanılmıyorsam. Bunu yapmak ilerki stagelerde farz oluyor.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bölüm başında paranızın hepsini bitirmeyin. bölümüm başında sahip olduğunuz adamları karşılayacak kadar paranız yoksa, adamlarınız bölüm sonunda maliyetini karşılayamadığınızdan ölürler. oyunu sonsuza kadar oynamanın yolu var. spoiler olduğundan isteyene özel mesajdan söyleyebilirim.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Nasıl sonsuza kadar oynucam?[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ya ilk başta 5000 olunca temple alın convert edin bekleyin.Sonra mana pool alın paranız olunca. Harcamayın fazla.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sistemi kurduktan sonra imkan yok yenemiyorlar seni.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Alexi_Septimus, 26 January 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Evet stage 14 bittiğinde 15'e geçerken saçmalıyor oyun. 16 wizard vardı hepsini öldürttü.Gelen dev elemanlara kill büyüsü bile atamıyordum. Covert etmek 2 saat sürüyor zaten. Büyüyle desen zaten bütün manayı yiyor. Yani başta para toplıyıp sadece temple ve mana pool alsanız bile olmuyor. Oyun bütün wizardları öldürtüyor. eğer upkeep döneminde elinde adam varsa her adam para yiyor ve yeterli paran yoksa ölüyorlar canım :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yeterli param vardı. Kaleye fazla vurunca adam ölmesi gibi bir olay olduysa ondan olmuştur.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 salak ama güzel oyun bu arada[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 archery range ne işe yarıoyo? nası kullanılıyo?[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Craftsmen ne ise yarıo[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bahadır şu sistemi anlatsana biraz biz de ölmeyelim 30 archer vardı bi bölümde hepsi gitti ya sonra tabi çöktüm :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Archery range, çevirdiğin elemanları okçu olarak yetiştirmeni sağlıyor. Craftsmenler kale hasar aldıkça otomatik tamir eder.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 silinmiştir... [Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 26 January 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Stage 18'e gectim hala bitmedi oyun 15'de 15 tane wizard'ım oldu ama oyun sapıtmadı genede su an 31 wizard war kimse yanasamıo[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar