darkleader Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 arkadaşlar selam carpentary geliştiriyorum da keg yapmam için barrel hoops die bişi lazımmış ama ne olduğunu çözemedim yardım ederseniz sevinirim iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yanlıs bılmıor ısem tinkerlar yapıor onu[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Dogru tinkerlar yapar onu - fazla bı skill gerektirmiyor - yani git npc'den skill al - o bile barrel hoop yapmaya yeter. Arada dagger - dun benim elektrikler gitti abi kusura bakma icqdan msg bıraktım sana ama yoktun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 http://uo.stratics.com/content/skills/tinkering.php 0 skill istiyor yazıyor.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 x3m ... bende noldu deım yemek yemege gıttı kendımı yemek oldu dıe dusunuodum :) ısteyım valla sımdı.. anca yarın saat 18 den sonra gorusuruz ( pardon bugun yanı )[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar