Peka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bullet proof monk equilibrium the good girl the hot chick unbreakable hepsinde bilmem kaç tane source war 2 saattir cs oynuyorum hala birinden baslayamadi kazaa ya geri doneyim ben[hline]Ohh my cock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 zaten paylasimda yalan olmus bi filim 190kb da birisi 250kb da iptal oldu kaldi gene sirada tam aha basladi lan cekecek derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Vampire sagol onerin icin. Gercekten cok isime yaradi. Aylardir aradigim jrun4.0 i bulup kurdum. Suanda da mukemmel programlari indiriyorum. Kufur edicekler bazi arkadaslar ama, baglantim 1,6 mbit olunca rahat oluyor. 64 kb cable ve alti arkadaslara tavsiye etmem.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 up,hem canlansın hemde; 256/64 Adsl ile yüklemeye-kurmaya değer mi programı :) Yani kurup iyi p2p istemi yapılma imkaanı var mı? Ya değilse,bir yığın kazaa misali junk dosya atıcak,bir şeyleri kurcalıyıp uğrastırcak diye üşeniyorum... :p Sistemi kastırması nasıl?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya overnet kullaniyorum ben aylardir memnunda sayilirim ama sistem kaynaklarini somuruyo, resmen aleti kasiyo oyle bi problemi var bu programin ml donkeyyi denedim onda boyle kasma olayi yok ama asiri yavas saniyede 700 kB lik kapasitem var ama overnetle bile ortalama 3-25kB arasi cekiyorum o biraz sikici[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 25 gene iyi :) bir cdnin yarısından fazlasını 4 saatte bitirir :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: green_martian, 26 January 2004 07:35 tarihinde demiş ki: ya overnet kullaniyorum ben aylardir memnunda sayilirim ama sistem kaynaklarini somuruyo, resmen aleti kasiyo oyle bi problemi var bu programin ml donkeyyi denedim onda boyle kasma olayi yok ama asiri yavas saniyede 700 kB lik kapasitem var ama overnetle bile ortalama 3-25kB arasi cekiyorum o biraz sikici mldonkey de gerekli plug-in leri enable ettiniz mi ? hemen bok atmayalim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kurcaladim bi yerleri belki enable etmisimdir o sirada belki.. bok atmiyorum denedigimi soyluyorum bok atmak istesem denemeden bu bi boka yaramaz derdim user friendly yapsinlar su programlari bi de[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar