gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 herkese selam :).bir sorum olcak neden bu forumun yarısı türkçe yarısı ingilizce?açıkcası çok şaçma duruyor :yapma:! bence adminler herşeyi türkçe yapsa daha iyi olur.bide sayfa çok yavaş açılıyor ;)...[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Hoşgeldin. Neresi Ingilizce? Lyriczden bahsediyor isen Türkçe seçeneği de var, ama Ingilizce ağırlıklı içeriği ve yabancı üyeleri olması dil seçiminin Ingilizce olmasını zorunlu hale getiriyor diy düşünüyorum =] Tanıtırlar şimdi siteyi sana, bir göz at bölümlere istersen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 hayır forumdan bahsediyorum tarihler falan ingilizce.[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Hoş geldin January = Ocak :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 o kadarı bilioz herhalde :).ama bana şaçma geldi bilmiyorum forumun yarısı türkçe yarısı ingilizce ama yinede güzel forum hakkını yemiyelim şimdi :-D.[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 selam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Tanrılar seni korusun evladım.Hoşgeldin.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Forumlarda da yada imzalarda da yabancı dillerle karşılaşa bilirsin uo oynamadıysan zor ! espirilerin yarısı kaçtı demektir. sitenin sözlüğü belki yardımcı olur Sadece inglizce de değil yani :) welcome bu arada [signature][hline][b]Show No Mercy[b] [Bu mesaj armra tarafından 26 January 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 uo oynuyorum oynamasına.bu arada imzaların ingilizce olmasına sözüm yok sadece tarihler falan neden ingilizce diye merak ettim :).[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Biz genelde Engli$h takılırız.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 velkam gamekro.. hav ar yu tudey? ;)[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.