gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 herkese selam :).bir sorum olcak neden bu forumun yarısı türkçe yarısı ingilizce?açıkcası çok şaçma duruyor :yapma:! bence adminler herşeyi türkçe yapsa daha iyi olur.bide sayfa çok yavaş açılıyor ;)...[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Hoşgeldin. Neresi Ingilizce? Lyriczden bahsediyor isen Türkçe seçeneği de var, ama Ingilizce ağırlıklı içeriği ve yabancı üyeleri olması dil seçiminin Ingilizce olmasını zorunlu hale getiriyor diy düşünüyorum =] Tanıtırlar şimdi siteyi sana, bir göz at bölümlere istersen. Alıntıla
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 hayır forumdan bahsediyorum tarihler falan ingilizce.[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Hoş geldin January = Ocak :D Alıntıla
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 o kadarı bilioz herhalde :).ama bana şaçma geldi bilmiyorum forumun yarısı türkçe yarısı ingilizce ama yinede güzel forum hakkını yemiyelim şimdi :-D.[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 selam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Tanrılar seni korusun evladım.Hoşgeldin.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla
armra Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Forumlarda da yada imzalarda da yabancı dillerle karşılaşa bilirsin uo oynamadıysan zor ! espirilerin yarısı kaçtı demektir. sitenin sözlüğü belki yardımcı olur Sadece inglizce de değil yani :) welcome bu arada [signature][hline][b]Show No Mercy[b] [Bu mesaj armra tarafından 26 January 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
gamekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 uo oynuyorum oynamasına.bu arada imzaların ingilizce olmasına sözüm yok sadece tarihler falan neden ingilizce diye merak ettim :).[signature][hline]bilimsel olmayan hiçbir şey beni ilgilendirmez!... Alıntıla
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Biz genelde Engli$h takılırız.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 velkam gamekro.. hav ar yu tudey? ;)[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.