BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Soulseek kullanmaya yeni başladım, kazaadan sonra ilaç gibi geldi.Gerçekten türkçe mp3 dışında aradığım herseyi buldum. Yalnız bi sorun var, program canı istedigi zaman online oluo canı istemedigi zaman olmuyo. Bende 152 versionu var, bu versiyona özgü bi sey mi yoksa hepsinde bööle bir kıllık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Çok iyi bilmememle birlikte (abim kullanıyoda) Soulseekten hemen uzaklas dıyorum ben o kadar çok saçmalıyor ki benide bıktırdı abimide (nedenini sorma :-))ama tabi muzik bulmak icin cok kolay oda bi ayrıcalık dedigim gibi versiyondan oldugunu zannetmiyorum büyük ihtimalle sacmalıklarından biridir son versiyonunu çek dicem onuda bilmiyorum Ehh amma saçmaladım... :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Online olup olmamasi derken, program acik calisirkenmi kesilior yoksa ilk calistirdigindami online olmuyor soulseekte search e bastigin zaman aramayi kesmez.. program calistikca aramayi devam eder , bunedenle baglantinin icine eder, zaman zaman disconnect olmasi turkiye hatlarinda normaldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ok simdi online oldu program, ama dün bütün gün baglanamamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 zon gunlerde disconnect olmasi biraz artti ama coooook yararli bi program[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 soulseek beklemediği bir ilgiyle karşılaştoığı için prog ramın kod yapısını değiştirmeye uraşıyo developerları arada bir kesilmesi serverın kodlarının update etmelerindendir. ama çook sağlam bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 genede işe yarıyo faydalı kesinlikle[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar