SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Wirelessli telefon ile internete bağlanmak istiyorum. Şimdi abimin laptopu wirelessli, benim telefon wireless özelliğine sahip. ADSL USB modem ile giriyor abim internete yani wireless moderm yok. Fakat laptopun wirelessiyle dağıtma gibi bi imkanım var mı bu interneti. Yani laptop bi nevi modem olacak ayrıca. İhtiyacım oluyor çok internete girmeye telefon ile ama wireless modem de almak istemiyorum kısa süre için. Var mı bunun imkani :) Not : Konuyu da doğru yere açtım inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Telefondan ne kadar ayar yapilabiliyor bilmiyorum ama, cozumu peer lar arasinda(bu durumda telefon ve bilgisayar) adhoc baglanti kurulmasidir. Bilgisayarin router olmadan telefona baglanabilir olmasi icin su makaleye bi bakmani tavsiye ederim. Daha once iki bilgisayar arasinda yapmis olmama ragmen telefonla yapmadigim icin daha fazla bilgi veremiyorum. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Valla bilgisayar vista ve ben hiç sevmem :) Bulamıyorum ya valla onu böyle host olarak kullanmam lazım ama x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ben vista kullanmiyorum ama inceledigim kadariyla menuleri cok da farkli degildi, kolaylikla bulabilmen gerekir, birazcik kurcalamani oneririm. Eger hala bulamazsan sanirim bundan sonrasini vistada benzer ayarlar yapmis bi arkadas yardim eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yok ya bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bn şimdi telefonumdan laptop üzerinden giremeyecek miyim internete x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 http://www.lytebyte.com/2007/02/21/how-to-share-one-internet-connection-with-another-computer-using-vista/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ya böyle çok soru sorduğumu farkediyorum da şöyle diim :) telefonu falan sokmadan işin içine anlatayım. kısacası ben o usb modemle laptopa gelen interneti laptop wirelessiyle dağıtamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Adhoc baglanti kurduktan sonra ztn ag kurulmus olacagi icin internetini de paylasirsin dosyalarini da paylasirsin, kisacasi paylasmak istedikten sonra herseyi paylasirsin. mum_chamber in yolladigi linkte de benim onceki mesajimda gosterdigim hadisenin vista icin resimleriyle anlatimi var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şimdi kurdum, telefon görüyor bilgisayarı fakat girişte wep şifresini kabul etmiyor yani ilk bağlantıda kabul etti, tarayıcı çalışırken atıyor wep şifresi ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar