Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Üzerinden...

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Wirelessli telefon ile internete bağlanmak istiyorum. Şimdi abimin laptopu wirelessli, benim telefon wireless özelliğine sahip. ADSL USB modem ile giriyor abim internete yani wireless moderm yok. Fakat laptopun wirelessiyle dağıtma gibi bi imkanım var mı bu interneti. Yani laptop bi nevi modem olacak ayrıca. İhtiyacım oluyor çok internete girmeye telefon ile ama wireless modem de almak istemiyorum kısa süre için. Var mı bunun imkani :)

Not : Konuyu da doğru yere açtım inşallah :)
Sosyal ağlarda paylaş

Telefondan ne kadar ayar yapilabiliyor bilmiyorum ama, cozumu peer lar arasinda(bu durumda telefon ve bilgisayar) adhoc baglanti kurulmasidir.

Bilgisayarin router olmadan telefona baglanabilir olmasi icin su makaleye bi bakmani tavsiye ederim.
Daha once iki bilgisayar arasinda yapmis olmama ragmen telefonla yapmadigim icin daha fazla bilgi veremiyorum.

Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Adhoc baglanti kurduktan sonra ztn ag kurulmus olacagi icin internetini de paylasirsin dosyalarini da paylasirsin, kisacasi paylasmak istedikten sonra herseyi paylasirsin. mum_chamber in yolladigi linkte de benim onceki mesajimda gosterdigim hadisenin vista icin resimleriyle anlatimi var....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...