Voys Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yok böyle bi grup. Tarz koyamadım ama elektronik dicem. Kelimelerle anlatabileceğim tek şey dinle gaza gel. ama özellikle Frozen Own Little World şarkılarını çekerseniz zaten dalacaksınız derinlere ki diğer şarkılar da hayatımda dinlediğim en güzel şarkılar arasında. bunlar sadece en iyi 2 si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 spineshank orgy sonun dönüp dolaşıp nine inch nails dinlemektir onu da bil hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bu tarz sevmesemde, tek bi şarkısı durur playlist'te : the last firstborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 switchback'i çok seviyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 muhteşem ötesi şahsiyet (Klayton), tr de dinleyenlerin olduğunu bilmiyodum bile! özellikle "the last firstborn" en iyi şarkısı diyebilirm, ama çoğu şarkısının orjinal remix i var ve hepsini dinlemenizi öneririm, endüstriyel veya electronica dinleyenler için birebir,3/4lük hareket eder: P ayrıca tüm şarkılarını dinledikten sonra en beğenmediğim şarkısının "switchback" olduğunu gördüm: D bi de Celldweller=Klayton, nice oyun ve film müzikleri yapar ve yapmaya devam eder.., Klayton un, ne kadar övülse, az olucağını düşünüyorm hala "under my feet" i kesinlikle dinlemenizi öneririm daha önce paticik de yazdığım gibi, hayko'nun "imaj" olarak örnek aldığı sanatcılardan bitanesidir, diğeri de Combichrist dir, "VNV nation" ve "Combichrist" dinlemenizi öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Dın dın dın dın dın dın dın dın sıviçbek Switchback 1. dakikası dışında dinlenicek başka şarkıları varmıydı bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ilk albümleri bence baya güzel şarkıların hepsi bi gaz böyle.. tarz olarak chirstian rock a giriyorlar biraz çünkü sözler genellikle hristiyanlıkla ilgili dinsel temalı sorgulayıcı sözler. Elektronik muzikle rock karışınca böyle gaz bi grup oluyor ben de pek dinleyen olduğunu sanmıyordum ama varmıs bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 [video]http://www.dailymotion.com/video/x1sdod_celldweller-switchback-clip_music?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 the last firstborn inanilmaz bir parcadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar