Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Celldweller

Voys

Öne çıkan mesajlar

Yok böyle bi grup.
Tarz koyamadım ama elektronik dicem. Kelimelerle anlatabileceğim tek şey dinle gaza gel. ama özellikle

Frozen
Own Little World

şarkılarını çekerseniz zaten dalacaksınız derinlere ki diğer şarkılar da hayatımda dinlediğim en güzel şarkılar arasında. bunlar sadece en iyi 2 si

Sosyal ağlarda paylaş

muhteşem ötesi şahsiyet (Klayton), tr de dinleyenlerin olduğunu bilmiyodum bile!

özellikle "the last firstborn" en iyi şarkısı diyebilirm, ama çoğu şarkısının orjinal remix i var ve hepsini dinlemenizi öneririm, endüstriyel veya electronica dinleyenler için birebir,3/4lük hareket eder: P

ayrıca tüm şarkılarını dinledikten sonra en beğenmediğim şarkısının "switchback" olduğunu gördüm: D

bi de Celldweller=Klayton, nice oyun ve film müzikleri yapar ve yapmaya devam eder..,

Klayton un, ne kadar övülse, az olucağını düşünüyorm hala

"under my feet" i kesinlikle dinlemenizi öneririm

daha önce paticik de yazdığım gibi, hayko'nun "imaj" olarak örnek aldığı sanatcılardan bitanesidir, diğeri de Combichrist dir,

"VNV nation" ve "Combichrist" dinlemenizi öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

ilk albümleri bence baya güzel şarkıların hepsi bi gaz böyle.. tarz olarak chirstian rock a giriyorlar biraz çünkü sözler genellikle hristiyanlıkla ilgili dinsel temalı sorgulayıcı sözler. Elektronik muzikle rock karışınca böyle gaz bi grup oluyor ben de pek dinleyen olduğunu sanmıyordum ama varmıs bak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...