Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eskiden yeni çıkan kitapları duyururdu birileri forumlarda baya bi zamandır görmedim, ben yapayım: Drow Kızı Kralsız Diyar Elfşarkısı 2 Ayrıca warcraft'ın 2 kitabı ve ravenloft'un "ölülerin kralı" da gene son birkaç ay içinde çıkan kitaplar arasında. Vede Gediksavaşları Efsanesi Serisi çok güzel kitaplar, tavsiye ediyorum. .................. dl kitapları ile ilgilenmiyorum kesinlikle o yüzden yazmadım onları. Ayrıca phoenix kadar ilgisiz bi yayınevi var mıdır acaba ülkede? 1-2 kitap çıkartıp devamını çıkarmamak nerde var yaw? krallar & danışmanlar ve elminster ın devamı çıkmadı kaç kere mail vb attım cvp bile vermio adamlar.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 24 January 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya krallar ve danışmanlar diye bi serisi vardı forgotten realms ın. phoenix yayınevi tarafından ilk iki kitabı çıkarılmıştı fakat 1 senedir 3 üncü kitabı bekliyorum hala çıkartmadılar. ne oldu ona bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Arkadaşlar phoenix yayın evini basmaya gidelim.Bence de bu ne ilgisizlik.FR de okunacak ilk 5 serinin içinde olan elminster serisinin daha 5-6 kitabı var adamlar 2. kitabı çıkarmadı.HAdi o neyse krallar ve danışmanlar 3. kitap?Bari bıraksınlar elif hakkını çıkarmayacajlarsa bıraksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 spark a katılıyorum gidip basalım ya da en azından bi e-mail adresleri varsa mail atalım bişey yapalım çok ayıp bişey yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar