quamor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Arkadaşlar bilgisayarıma deep freeze yükledim...Bazı değişiklikler yapmak için disable ettim bişilerle uraşırken pc kitlendi,resetledim ve şuan enable duruma alamıyorum...unistall da edemiyorum...cntrl+alt+shift+f6 da işe yaramıyor...Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum!Şimdiden TşK ler:)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ya arkadaşlar sabah beri bi cvp bekliyorum:(Bu proğram hakkında bilgisi olan kimse yokmu yafff:([signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 http://www.deepfreezeusa.com/benefits.htm[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bahadir tşk ediyorum...Ama deep freeze nin sayfasındaki geniş kapsamlı yazıları anlıcak kadar ingilizcem olsaydı ordan çözerdim...Maalesef açıklamaları çözemedim...:([signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sistemin belirtilen zamandaki yapısını saklıyor. yedekten sonra yapılan değişiklikler restart atıldıktan sonra yok ediliyor yedeğe geri dönüyor program otomatik olarak. If the system does not come back up, you know it is a hardware issue. eğer sistem geri açılmazsa hardwarede sorun vardır diyorlar.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bahadir kardeş icq var mı? Ben bu şekilde anlatamadım sanırım...[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 pardon ben yanlış anladım. :) tekrar install etmeyi denedin mi? belki yanlışlıkla dll dosyasını falan uçurmuşsundur.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 denedim:)ama install da etmiyor...(disable diye uyarı veriyor)unistall dada,install dada...hiçbi şekilde müdahale edemiyorum!!![signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar