Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaver speci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
42shield 50flex rest soul
ideal spec. :)
reaver iyidir guzel vurur vs.. tavsiye edilesidir. pisman olmazsin. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Mesaj tarihi:
50 flex sartmis benimki lvl 40 civarlarinda sordum sorusturdum bizim serverin en iyi 2 reaveri soledi 50 flex olmazsa gimp sayiliyormussun en iyi stalyi arkadan yapio oda 50 flex istio[signature][hline]Konhart 50.8 Necro
Mosqi 50 İnfil 4L3
Coming soon 50 reaver
Mesaj tarihi:
50 flex reaver back style ( levithian ) ile herhangi bir class a min 450-500 dmg verebilir, 42 shield 50 flex 36 soul ( auto trainsiz ) gayet ideal spec.Bunun disinda after block 4 lu combosunun son vurusu ( cobra ) cok acitir, ayrica life tap eder son style.
Mesaj tarihi:
said:
Saint, 20 January 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
42 shield 50 flex 36 soul ( auto trainsiz ) gayet ideal spec

Saint arkadaşım bu specte en az 120 puan artıo onu neye verecez bu speci kullansam üstüne 16 parry nası gider?
Mesaj tarihi:
puan arttirma bence sr yi 39 yap 16 pary den daha cok ise yarar gibi hem resist etme orani azalir hem daha iyi wurulur.

[Bu mesaj daverc tarafından 21 January 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
36 soul
11+3 rr lerle 50 yapmak için sanırım
39 da yeni bişi gelmiosa anlamı yok[signature][hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Mesaj tarihi:
kusura bakma delay icin bikac gundur bilgisayardan uzaktaydım.. evet rest parry olucak 16 parry, ilginctir blocktan cok parry ediceksin :)

[Bu mesaj Saint tarafından 26 January 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...