huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kore'de sc sezonu yavaş yavaş kapanışa yaklaşırken, dün dünyanın en prestijli starcraft ligi başladı. Ligin açılışında 4 maç vardı. Youtube linkleri aşağıda. Ben de henüz izlemeyemedim, analizlere sonra gireriz. Jaedong vs sAviOr Rumble vs Flash Bisu vs Xellos Guteangel vs Yellow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Rubmle ve Guteangel'ın isimlerini yeni duydum...Uzun zmndır gosugamers veya liquid'e takılmıorum die mi bilmiorum ama bu adamlar semi-pro'ykan bile isimlerini duyduğumdan emin değilim.Rumble biraz tanıdık geliyor ama guteangel??...Neyse umarım by.Flash alır ogn'yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 replay isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 replay ne yazık ki mümkün değil bu turnuva maçlarına ait. zaten youtube'dan bile kaldırmışlar sanırım. kore'de büyük bir sektör olduğu için bu turnuvalar ne yazık ki yakından takip ediyorlar bu konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yellow veya savior alır, eğer eskisi gibiyseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Yellow leş artık ama Savior hala canlı.Fakat ben Bisu veya Flash'e şans tanıyorum daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 savior bi halt yiyemez artik yellowda öyle flash > bisu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar