huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kore'de sc sezonu yavaş yavaş kapanışa yaklaşırken, dün dünyanın en prestijli starcraft ligi başladı. Ligin açılışında 4 maç vardı. Youtube linkleri aşağıda. Ben de henüz izlemeyemedim, analizlere sonra gireriz. Jaedong vs sAviOr Rumble vs Flash Bisu vs Xellos Guteangel vs Yellow
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Rubmle ve Guteangel'ın isimlerini yeni duydum...Uzun zmndır gosugamers veya liquid'e takılmıorum die mi bilmiorum ama bu adamlar semi-pro'ykan bile isimlerini duyduğumdan emin değilim.Rumble biraz tanıdık geliyor ama guteangel??...Neyse umarım by.Flash alır ogn'yi...
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 replay ne yazık ki mümkün değil bu turnuva maçlarına ait. zaten youtube'dan bile kaldırmışlar sanırım. kore'de büyük bir sektör olduğu için bu turnuvalar ne yazık ki yakından takip ediyorlar bu konuları.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yellow veya savior alır, eğer eskisi gibiyseler.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Yellow leş artık ama Savior hala canlı.Fakat ben Bisu veya Flash'e şans tanıyorum daha çok.
ggterran Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 savior bi halt yiyemez artik yellowda öyle flash > bisu
Öne çıkan mesajlar