Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Allyız, Stormscale realmindeyiz artık guild bulamamaktan baydık. tek başıma guild bulabiliyorum ama arkadaşlarımdan ayrılamıyorum onun için illa içimizden birini almıycakları tutuyo hangi guilde sorsak... klaslarımız : mage, priest, warrior, lock migrate e açığız türk gavur farketmez sağlam düzeni olsun bize şu anlık karazhan yaptırsınlar. Raid günleri düzenli olsun istiyoruz gerekirse hardcore raid yapabiliriz. armory linkleri nhandu / mage boci / priest afigir / warlock canfes / warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 abi bi kişi daha bulsanız cok güzel heroic guildi krabilirsiniz kendinize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Valla toplu başvuru yapın istiosanız bize :) Ama bizden de sen gel sen kal yanıt gelebilir GM in takdiridir bişey diyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sen gel sen kal o ne yaa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sdfs şabanın filminde amele toplanan sahne geldi aklıma :p sen gelme ulan ayı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Xo said: sdfs şabanın filminde amele toplanan sahne geldi aklıma :p sen gelme ulan ayı (:P) hahahha tam aklıma o geldiydi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya ne diyim healer ve tank gerekebilio da dps manyaaa b ikadro oldugu için mage ve lock un işi zor be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CuupVD53_EY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 süpeeer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya üstteki videoyu izleyip bitirnce alttan da bunu buldum, alakasız ama nostajli olsun eheh.. du ben bunu eğlenceye açiim de üzerinde biraz analiz yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ciddi bişey sordum yine geyiğe sarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Benim cevabım ciddiydi Ama gearlarınız yeterli değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ciddi olarak cvp vermek gerekirse...o itemlarla pek bi hardcoer bi guild bulmanız zor onu geçtim kara guildi en kötü olaraktan 4 ünüzünde girecei bi guild bulmak dahada zor o yüzden bence siz bi guild kurun tank heal falanda var nasılsa direk bikaç ark daha alın kara yapın kendiniz gear up sorada direk gidin işte 25 man vs ama 4ünüzün aynı guilde girmesi biras zor gibi zaten stormscale mag gibidir biraz orda cok pug kara ssc tk oluo zaten tonla magden adam migrate etti bende ordayım druidim ile ismim skÿ üstü noktalı y supersized superheroes lardayım kara icin tank lasım olursa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 wayne +1 en azından karazhan full yapmış olun ki diğer guildlere girme şansınız artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bu arada konuyla yine alakasız olcak ama malüm youtube.com mahkeme kararıyla erişim engellendiği için burdaki videolarıda izliyemioruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar