irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kaynak bu daha önce de yapılmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ehe iyiymiş gerçik köpekler zeki hayvanlar genelde 1 sene yaşadıktan sonra aynı köpekle ne istediğini anlayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Hoş gibi gözüküyor ama verimi çok çok az olur. Ayrıca ardt+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bizi köpeğe anlatan bişi olsa daha kral olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 repler cüceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ahah evt cuce haklısın dostum ,iletelim bu isteğini bilim dunyasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 japonlar bulmamışmıydı bunu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 cüce +repp Ayrıca EÖTVÖS isimli üniversteden korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ueheu güzelmiş ya. Şahsen teknolojinin ilerlemesiyle evcil hayvan beslemenin daha bir yaygınlaşacağını düşünmekteyim. Ne bileyim hayvanın beynine bir çip taktırıp, basit otur-kalk-tuvalet eğitimlerini matrixte olduğu gibi yükleyebilirsek çok rahat ve eğlenceli olur kanısındayım. Otur kalkı geçtim gerçi onları eğitmek zevkli de, tuvalet eğitimini paket halinde öğretebilsek hüper olurdu :) Neyse efenim izleyelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Finkel said: japonlar bulmamışmıydı bunu yaa di mi yaa.ben aradım nette ama bulamadım bunu daha once yapan olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar