Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ama bi kaç sorum var. Biliyosunuz free paket de bandwidth 64 kbit. Basic pakette ise 256 kbit. 256 kbit raidlerde başıma gelen spikelara bir çare olur mu ? Yoksa daha fazlasımı lazım ? + aldığıma değer mi acaba ? Ayrıca bunun gibi bir hizmeti veren başka nereleri var acaba ? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 256kb 10 man üstünde dağılıyor. Anca zul aman, karazan, arena falan oluyor onla. BG yada 25 man bir üst paket gerekiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bir zamanlar bende oynuyamıyordum freedom kullandım bir aralar çok iyidi sonradna ne olduysa freedomda care olamadı son 1 2 aydır bağlantım çok iyi bir sürü şey denemiştim. regedit ayarlarından tutunda diger tpc ayarlarına kadar şuan en yogun saatlerde 250 geçmiyor geceleri max 120 Freedom'a careolabilir kullanan arkadaşlarım var ama genede kesin birşey söylüyemiyorum cunku sonucda internet sağlayacın aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 olur gibi ben yf bedava kullanıorum avye girdiğimde sadece bosslarda spikelar giriyor 64k galiba fazla veri kaldıramıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 256 bir çok şey için yeterli olur fakat özellikle aoe gerektiren boss fightlarda ( özellikle MH bosslarında ) problem yaratabiliyor. Peki verilen paraya değermi ? 2 3 hafta önce sorulsaydı bu soru kesin değer ver parayı al derdim fakat sanırım fazla yüklenmeden ötürü YF serverlarında bir çok problem var ve fixlenemiyor maalesef. Bunlar kendi şahsi görüşlerim diğer arkadaşların yorumlarıda önemli tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 basic paket kullanıyorum ben, en ucuzundan. her yerde yeterli hiç dert etme. BT,Hyjal,AV,arena heryede iyi. son 1 aydır hiçbir sorun yaşamadım. Priority yi Real Time kullanıyorum. Aynı anda ventrillo da açık (yf üzerinden değil). bandwith yetmemesi için 256kb olan downlink max kullanılıyor falan olması lazım bende 200-220 üzerine cıkıp öyle sabit o rakamlarda kaldığını görmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 25 man yapıorum basicle yapıorum çok da güzel oluyor zaman zaman yannız sapıtıverio normalda gül gibi olan yf serverı o zaman dene yanılla iyisini bulmaya çalışıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 64 kbit aşaa yukarı saniyede 8 kb kadar bi veri taşır. ki bu da yoğun ortamlarda sıkıntı yaşatır. 5 manlerde 10 manlerde bu yüzden sorun yaşanmaz. 25 manlerde ise veri alışverişi diğer durumlara göre çok daha fazla olabağından 8 kbyte yetersiz kalır. örneğin alan büyüsüyle geçilmesi gereken bir yerde veri kaybı yaşarsınız. çünkü indirme limitinizi 8kbyte ile sınırlandırmışsınızdır. oysaki ortamdaki veri 15-25kbyte arası değişir. bu da lagdan ziyade pocket loss a sebebiyet verir. ben bu şekilde biliyorum hatalı yazdıysam doğrusunu bilen arkadaşlar daha iyi açklayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 peki yf den başka veren var mı bu hizmeti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 freedom para vermek artık pek mantıklı değil eskisi kadar sağlam (100-150)ms göremiyosun ek olarakda önceden freedom direk kapatıp açarak kullanabiliyordun 1 saat süresi geçince onu düzelttiler restart zımbırtısı çalışmıyordu onuda çalışır hale getirdiler vermeyin bence boşa para paralı yada parasız farketmiyor son 1 aydır yfde yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yoo halen 100ms le ooynanior cok rahat freedom la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar