Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 beslenyenler zorluklarını anlata bilirmi ne yapmam gerek ne etmem gerek.. daha almadım alayımmı yaa hiç hefeslenmeden faz geçeyimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 iki arkadasım beslemişti ama nedense yavaslığıyla meshur olan bu hayvanı her ikisi de kacırdı,kaybetti.sanırım haklarında bildiğim tek sey bu.bir de surungenler arasında evde beslenmesi en zor olandır denir.amac gozunu korkutmak değil ama biraz ozgurlugune duskun hayvanlar olarak biliniyorlar,kaçış nedenleri de bu olsa gerek.bi de bu belki işini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bukalemunlar genelde hani şu filmlerde olur 30 kişilik aile yemekleri verilir falan o tip aileler tarafından beslenir.sinek böcük gelmesin diye kimyasal kullanmama amaçlı sen iguana besle bence o bayaa pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 çok eğlencelidir eminim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bende bir ara küçük bi tane vardı sinir birşey ya renk renk rengarenk yok abi bana göre değil kayboluyor bikere!!1 bakalemun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 benim de var çok az bulunur cinsten bi tane. ortamına göre renk değil boyut değiştiriyor. ancak beslemesi zor baya, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar