Poring Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Selam sanırım bazılarınız hatırlar bazılarınız ise hatırlamayabilir ki hatırlamayanlar için --> http://forum.paticik.com/read.php?43,2919824,page=1 şimdiii gelelim konumuza . yeni videolar yapmak istiyorum fakat etrafimda her ne kadar eylenceli tipte insan olsa da çok iyi tanimadiğimdan hepsini daha güncel yada sorunlarla ilgili olan bi video yapiym diyorum. bana biraz fikir verirseniz güzel bi video daha yapmak isterim ki fikrinizi beyenirsem senaryo: ahmet yilmaz yazarım ahuısdhuıashud şaka bi yana yardımcı olmak isterseniz yazarsiniz teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ders çalış ders (üniversite öğrencisi olduğunu düşünerek ve bu satte ayakta olmanı göz önünde bulundurarak söylüyorum =p ) önce finaller bitsin sonra fikir video hep beraber bişiler buluruz gogo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bitti benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Gamsız, nankör sığırın videosunu yap bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 iftiraci bi sığırınkini yapsam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ulan yatın sabah oldu ben yatıom hadi ii geceler dicemde oglen oldu ahasudhasdash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar