Zed Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 efendim bendeniz her zaman olduğu gibi ufacık tefecik heveslerimin peşinden koşarak kendime yeni bi uğraş buldum, daha doğrusu uzun zamandan beri "yapacam lan bigün" diye düşünüyodum, ama şimdi faaliyete geçmek zamanı geldi sanırım. zırh yapmak istiyorum :) nette bi sürü tutorial guide vs buldum, bi sürü değişik zincir türü, püf noktası, bi sürü şey işte. eh, onları yeterince okudum, artık ufak ufak bişeyler deniyim. ama bi iki konuda yardıma ihtiyacım var: - daha önce yapan/uğraşan/ilgilenen var mı? - az miktarda galvanize çelik nerden bulunur? :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Chain yapacağına plate yapsana (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Sihir Cafe'deki gencler yapiyorlardi bir vakit.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 chain maille sokakta dolasmak cok super olur aslında hmm[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Skill kaç dicem bogkk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Aegean, 20 Mart 2003 17:39 tarihinde demiş ki: chain maille sokakta dolasmak cok super olur aslında hmm[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Donarsın.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Zed açmışken ben de bir sürü "hooded cloak" tutoru buldum netten amma velakin dikebilicek adam bulamadım diken varmı?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 zor ama yurt dısında belki bulursun diyecegim seyi.. dedigim gibi yurt dısında dalgıc malzemeleri satan yerler vardır bunlardan bazılar da kpek balıkları ve diger yırtıcı balıklar icin chain mail satarlar,bir alaşımdan yapılan zırh su icinde en azından cok batmaman icin cok hafif ve dayanıklıdır.. 3 parca halinde satılıyo gövde,bacaklar-bel ve kollar olmak üzere..hani belki türkiyede de bulursun da fikir edinirsin eger bi hatıra seysi olucakta saklıcaksan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ee arkadaşlar bu tutorialleri nerden buluyosunuz? aradım biraz da bulamadım ben[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 +chainmail +tutorial +guide falan diye aratırsan baya çıkar.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Valla ben kılıç yapmayı düşünüyorum. Chainmail de fena fikir diilmiş ya.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 kılıç çok zor olur.. çünkü onun için demirin işlenmesi lazım iyice[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bana da galvanize celik lazım soyle bir metre uzunluğunda 10 cm genisliğinde felan[hline] edit:yok kılıc felan yapmıcam :) Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) [Bu mesaj Aegean tarafından 20 Mart 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 hehe gelecegin demircileri :) ... Trailer Project teki elemanlar yapmışlardı chainmail Onlarla e-mail laşıp yardım alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 heheh... Valla yapmak lazim...[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 çok ultima oynamışınız siz :-)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Yok be. Ultimadan diil de dunyaya el yapımı bişi bırakmış olmak istiyorum...[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 paslanır ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Sen chainmail i yap benden sana bi tane orc mask. ciddiyim bi pilav gününde almıştım[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 galveniz istanbulda taksimde sanayi sitelerinde eski su borularini eritip plakalar halinde satiyolar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 geçen gün kadıköyde bi hançer gördüm kını mını da vardı hoş bişiye benziyodu aldım elime inceledim biraz arkasını çevirdim baktım vidalanmış kemere takma dalgasından var.. oha diyip devam ettim çektim hançeri kınından bi baktım "stainless" yazıyo baya görülür bi şekilde.. direk uzaklaştım olay mahalinden.. yemişler olayın fentezisini[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Kadiköyde ir kılıç dükkani gibi birşey var. Baltalar vs. satiyor. Aslinda alacaksin demiri. istediin gibi tasarımını kendin yapıp orda gerçeğe çevireceksin. Süper.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ordaki eşyaları (halberd tipindekiler hariç) pek sevmiyorum.. ne biliyim katanalar itici geliyo bana.. *!katana delilerinden yiyeceği darbelere hazırdır*[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Çok pahalı ama geçen gün çok şekil bi hançer sordum 280 milyon dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Abi Pilav Günü nedir?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar