Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chainmail yapmak için...

Zed

Öne çıkan mesajlar

efendim bendeniz her zaman olduğu gibi ufacık tefecik heveslerimin peşinden koşarak kendime yeni bi uğraş buldum, daha doğrusu uzun zamandan beri "yapacam lan bigün" diye düşünüyodum, ama şimdi faaliyete geçmek zamanı geldi sanırım.

zırh yapmak istiyorum :) nette bi sürü tutorial guide vs buldum, bi sürü değişik zincir türü, püf noktası, bi sürü şey işte. eh, onları yeterince okudum, artık ufak ufak bişeyler deniyim.

ama bi iki konuda yardıma ihtiyacım var:

- daha önce yapan/uğraşan/ilgilenen var mı?
- az miktarda galvanize çelik nerden bulunur? :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

zor ama yurt dısında belki bulursun diyecegim seyi..
dedigim gibi yurt dısında dalgıc malzemeleri satan yerler vardır bunlardan bazılar da kpek balıkları ve diger yırtıcı balıklar icin chain mail satarlar,bir alaşımdan yapılan zırh su icinde en azından cok batmaman icin cok hafif ve dayanıklıdır..
3 parca halinde satılıyo gövde,bacaklar-bel ve kollar olmak üzere..hani belki türkiyede de bulursun da fikir edinirsin eger bi hatıra seysi olucakta saklıcaksan..
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün kadıköyde bi hançer gördüm kını mını da vardı hoş bişiye benziyodu aldım elime inceledim biraz arkasını çevirdim baktım vidalanmış kemere takma dalgasından var.. oha diyip devam ettim çektim hançeri kınından bi baktım "stainless" yazıyo baya görülür bi şekilde.. direk uzaklaştım olay mahalinden.. yemişler olayın fentezisini[hline]Peheey!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...