dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Cücü, bırak. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bi de daha büyük SSD disk koysalar ya :/ (ben de buldum sarı kıvırcık kıllısını arıyorum ha) ama az 60 küsur GB... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 1TB yeni air port'tan alıyorsun işte, onun içinde mp3 arşivin filan. Dışarı giderken kapsüle koyuyorsun istediğin şeyleri, ta-da. süper. Bence şahane düşünülmüş. Cüce sevmez ama. Olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Penthesilea said: Abi allah belasini versin bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben anlamadım onu biraz açarmısın dom /git gide teknolojiden uzaklaşıyor galiba edit/ extörnıl bişimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Jah aşkına, sizi tatmin ediyomu gercekten bu statlara bu fiyat+ 40 yılda bir kullnıcağınız multi touch? hanı gercekten cokmu zararı dokunurdu size dvd-rom'u olsaydı? dvd-rom yazabilseydiniz? cidden cok merak ediyorum bunu, hayır bakıyorum ve komik yanı. Hayır dom bide bunu alıp calışıcakmısın bununla o ekranda, gözüne yazık yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 abi laptop, adam zarftan cikariyo reklamda, laptopin amaci maksimum tasinabilirlik degil mi, amacina hayli hayli ulasmis bir alet kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bish, yeni airport'un içinde HDD de var. Wireless Router, USB, Firewire var üzerinde, atıyorum printer'ını, USB device'ını bağlıyorsun Mac otomatik olarak tanıyor, paylaşım içinde Assistant'ı var, driver kurmadan kullanabiliyorsun. Herşeyi Wireless yapmak için özetle. Eskiden HDD yoktu üzerinde installed, şimdi var ve işin güzeli 1TB'ye kadar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ohh bebek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Cüce bu öyle bir device değil, bununla çalışmayacaksın, bu yanımda bilgisayar olsun mantığı için. Bununla oyun oynamayacaksın, bunu yanında taşıyıp sunum yapacaksın, email kontrol edeceksin, yolculukta film izleyeceksin. Tamamen artistlik üzerine kurulu bir alet, diğer tüm Apple ürünleri gibi. Yoksa türlü türlü muadili ve üstünü alet tabii ki vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 misal dün gece darlandım, işi mişi bırakıp birikmişimle yazlıga gidicektim..yanımda böle bir alet olsa giderdim. yoktu kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yanı sunumu anlarım, email için film için fazla.. optic drive'ı olmaması her şekilde işlevselliğini azaltıcaktır. dijital dünya falan fıstık ama hala her köşe bu makineyi besliycek network yok sonucta. artizlikmi evet havası varmı evet, sunumda cıkartınca masaya işveren "vauvv" diyicekmi evet ama o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 o "vaouv" ile para kazanan birisi olsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dominic said: o "vaouv" ile para kazanan birisi olsan?cikardi masaya vurdu su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yaparım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 her canlı ölümü tadacaktır karizma yapmayın forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 oda işverenlerin bokluğu ... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 forumda ki karizmam, gerçek hayatta ki karizmamdan kaynaklanıyor benim, tam aksi değil canımın içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ema ile zamanında konuşurken, bir "ye kürküm ye" örneği vermiştim, kendisi okursa hatırlar. ama işte, o görsel işi, pek bir "ye kürküm ye". sen en tepede gitmezsen her zaman, vasat birisi bile seni geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 şekillide sarıyorsundur sen ehm neyse konuya dönersek , msnde şu aralar amerikaya yollanıcak birini bulayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 felaket sararım. o değilde, kanada da olur, unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 orada da VAT ödemiyoruz biz, o bağlamda uygun fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu aletten sonraki adımı tahmin edebilen var mı :D direkt kağıt şeklindekini yapacaklar artık son kullanıcı için heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 void derler sonra "artık bilgisayar için bilgisayara gerek yok hayal gücünüzün muhteşem sınırsızlığında apple sayesinde coşun cop para ama hiç bişey vermiyoruz özgürlük hiçliktedir" der steve amca bizde oley deriz, işverende "kafamı buluyo bu lan benle" der falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar