Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Macbook Duyuruldu (Air)

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Jah aşkına, sizi tatmin ediyomu gercekten bu statlara bu fiyat+ 40 yılda bir kullnıcağınız multi touch?

hanı gercekten cokmu zararı dokunurdu size dvd-rom'u olsaydı? dvd-rom yazabilseydiniz?

cidden cok merak ediyorum bunu,

hayır bakıyorum ve komik yanı.

Hayır dom bide bunu alıp calışıcakmısın bununla o ekranda, gözüne yazık yiğidim
Sosyal ağlarda paylaş

Bish, yeni airport'un içinde HDD de var. Wireless Router, USB, Firewire var üzerinde, atıyorum printer'ını, USB device'ını bağlıyorsun Mac otomatik olarak tanıyor, paylaşım içinde Assistant'ı var, driver kurmadan kullanabiliyorsun. Herşeyi Wireless yapmak için özetle.

Eskiden HDD yoktu üzerinde installed, şimdi var ve işin güzeli 1TB'ye kadar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cüce bu öyle bir device değil, bununla çalışmayacaksın, bu yanımda bilgisayar olsun mantığı için.

Bununla oyun oynamayacaksın, bunu yanında taşıyıp sunum yapacaksın, email kontrol edeceksin, yolculukta film izleyeceksin.

Tamamen artistlik üzerine kurulu bir alet, diğer tüm Apple ürünleri gibi.

Yoksa türlü türlü muadili ve üstünü alet tabii ki vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

yanı sunumu anlarım, email için film için fazla.. optic drive'ı olmaması her şekilde işlevselliğini azaltıcaktır. dijital dünya falan fıstık ama hala her köşe bu makineyi besliycek network yok sonucta.

artizlikmi evet havası varmı evet, sunumda cıkartınca masaya işveren "vauvv" diyicekmi evet ama o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

void derler sonra "artık bilgisayar için bilgisayara gerek yok hayal gücünüzün muhteşem sınırsızlığında apple sayesinde coşun cop para ama hiç bişey vermiyoruz özgürlük hiçliktedir" der steve amca bizde oley deriz,

işverende "kafamı buluyo bu lan benle" der falan işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...