ulfang Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bilgisayarda IDE Disk var şimdi yeni bi hdd almam lazım SATA alsam uyum sorunu yaşarmıyım (pek fazla bilgim yokta soru saçma olabilir neyse :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Anakartının SATA desteği varsa kullanabilirsin. SATA-IDE dönüştürücüler de var ama onlarla ilgili pek bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 şimdi ben açıp baksam anakarta SATA desteği olduğunu nasıl anlıcam sorun orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 heh :-] CPU-Z adlı (1.7mb) programla anakartının marka ve modelini öğrenebilirsin. Benim anakartım Asus P5VD2-MX. Bunu öğrendikten sonra üreticinin sitesine gidip o modelin SATA desteği olup olmadığına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hm destekliyomuş , sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar