SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Şimdi durum şu live messengerım (ki kendisi düne kadar problemsiz biçimde çalışmaktaydı...) açmaya tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor. Ama task menegerdan bakınca 10.000 kb yiyip öyle duruyor. Hadi işlemi sonlandıralım diyorum task meneger onuda yapamıyor. Bu şeklide 50 kere reset yeniden dene yeni sürümünü kur denemelerinden sonra artık kafayı sıyırmış bir biçimde ne yapacapmı düşünmekteyim. Herhangi bir fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sistem geri yukleme yap olmadı messenger ı komple kaldır bastan kur bıde wimdows ıle gelen default messenger ı calıstır o calısacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 windows vista kullanıyorum dediğini yaptım ancak herhalgi bir gelişme olmuş değil. Başka bir durumda vistayı kapatmaya çalıştığımda shutting down ekranında kalması. Kesinlikle kapatmıyor. Galiba dlllerinde bir sorun var ama anlayabilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 herşeyi denedikten sorna live messenger 9.0 betay ıkurdum ve çalışmaya başladı aklınızda bulunsun derim edik : Buda sorunlu çıktı off messenger of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bence off vista off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar