Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yalan oldu galiba[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 valla olsa ne şahane olur aslında hakkaten. yannız satanist mekanı diye basmazlar inşallah. :D[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 İlk seni götürürler valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben bone için söylemiştim ama horace araya girmiş =) boneun tipine bakıp kesin alırlar merkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: BonePART, 25 January 2004 16:30 tarihinde demiş ki: horaceyi goturmezler abi o ben bunanrı dine imana getirmeye geldim der inanırlar lol bilen biliyo :lol:[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Bassınlar kardeşim aslanlar gibi savunmazmıyız hanımızı :) Eğer projeyi hayata geçirirseniz bende bu hanın en az 5 arkadaşımla müdavimlerinde olucam demektir. Ayrıca kendi grubumla cuma günleri veya hafta sonları sürekli küçük konserler verebilirm(tabii han müzikleri ve benzeri çalınır bir köşede gezgin ozanlar misali) DM'lik konsunda arkadaşlara yardımcı olabilirm,hatta orada yaşamaya başlayabilirm. Yeterki yazış olmasın bu işler insanlar bukadar heveslendikten sonra...[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sadece ilk mesajı okudum, şimdiden ben ve grubumu müşteri olarak kazandınız yazın mutlaka uğruycaz hanınıza.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Tavsiyem kiralık olmasın size ait olsun ehem bide içerde sigar içilmesi yasakta olsun :) yada bölmelendirsin yada sadece pipoya izin versinler gerçi onuda hiç sevmem ama neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konsept i bozmamak çok önemli derseniz müziğide kendiniz yapın .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben açtım konuyu ve vardı fakat çok pahalıya geliyo.. Ayrıca bone part demiş Saklı bile parayı zor çıkartıyo.. Biz nasıl çıkarırız bilemiyorum.. Yaparsak ve batarsak çokboktan olur.. Cesaret edemiyoruz.. Açıkçası pek fazla umut yok diyebiliriz.. Sermaye , zaman, yer mekan ve müşteri sayısı hiç te iç açıcı değil. BUrda biz geliriz diyen kişileri görüyorum ama inanın bunlar yapıcak kişileri ikna etmiyo.. Biliyorsanız geçen hafta Show TV de saklı kenti çekip ana haberde yayınladır ve satanist mekanı gibi gösterdiler. Böyle bir yeri yaparsak bu tür şeyler maruz kalabilirz. Ki belediye ler de çok parlak bakmıyor bu işe..[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 hmm yaptıktan sonra siz bir televizyona başvurup tanıttırsanız yani böle değil işte böyle bir yer aslında falan diye?Hem reklam olur.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya aslında olayı parça parça olması bozuyor bence, gerekli şeyler var, saklıkent var sihir kafe var falan bi sürü farklı yer var. bunların tek bayrak altında toplanıp çok daha güçlü bir organizasyon oluşturulması lazım bence.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 26 January 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 oha uçmuşsunuz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya sandro niye istanbula açıyosun gel ankaraya açın şunu bizim evde kalabilirsin ehehe :D ciddi bi durum yani ankarada hiç frp ile alakali bi yer yok, istanbulda gerekli şeyler sihir fln var, bak ankaradan taşınmak için bi sebep daha pff..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar