enderc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 vindication a sakın gelme, random hordeları tam bir gerizekalı ve horde her maca 5 kişi eksik başlıyor. edit: sadece av kazanılıyor, o da %99 horde gibi birşey. Diğer yerler %10-15 horde, burda pug vs pugdan bahsediyorum. Şanslıysanız oyun kazanabilirsiniz, tabi eğer horde oyuna tam kadro başlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Evet Vindicton horde için pug vs pug olarak çok berbat her zaman eksik başlıyoruz ve çogunda yenik bitiriyoruz bg'yi. Pvp guildinde oldugum için hep premade ile giriyorum ama dün raid yoktu puglarla 5 kere girdim(eots) 1 kere kazandık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Rampage Horde u çok çok kötü BG lerde. Her 10 maçın 8 ini kaybediyoruz artık gına geldi. WSG de kazanmak için yırtınıyorum ama resmen tek başıma oynuyorum hissine kapılıyorum sürekli. AV'de de uğraşmıyorum artık o geniş ova gibi yerde geçen casterları tek tek indiriyorum. EOTS AB akıllara zarar zaten. AB ye giriyorum, 200 e 20 alliance yeniyor, millet doğrudan let them win demeye başlıyor. Gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 @Gangren Birşey yasaklanana kadar serbest değilmidir? yani cesası olmayan şey suçta değildir mantığı gereği. (yoksa blizzardda tam tersmiydi bu durum ya, yani yasal olduğu söylenene kadar herşey yasak gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Blizz'de isler biraz garip. Ama bizler de hani cocuk degiliz. Neyin yasak olmasi gerektigini gorebiliyoruz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sorduğum sorular pek anlaşılmamış sanırım, 2.5 senedir oynuyorum ben bu oyunu arkadaşlar. Sorduğum şey nasıl yenebilirim BG'lerde değildi. Bizde biliyoruz premade vs. vs. Sorduğum soru, Aktif olarak 5v5,3v3,2v2 yapan takım çokluğu (Conviction'da özellikle 5v5 yapan sayısı çok az) ve BG'lar da Hordeların üstün olduğu (yine conviction'da olduğu gibi) server ve battlegroupları sormuştum. Konu zaten sapmış, ilgili arkadaşlar kilitleyebilir, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 convivtionda horde ezior baya ben wsg ab de pugla kac kere premade yendim hatırlayamıorum bile o kadar cok :S ayrıca 5v5 arıorsan cyclone derim ve 3v3 instant queler ama 2v2 5m+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar