Quibble Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 haha veyronda harbi arka diye bisi yok ya :) ayrica bu kadar teknolijiyi napicaniz yok sensor kamera falan. yanasirsiniz yan aynalardan gorebildiniz kadar.. -gel geri gel geri. *tik*(bazen *tok*) -tamam simdi ileri :P edit: ya ben bunu yazdim kendim okuyunca koptum, gidicem veyron alcam sonra park ederken tampon dokundurcam. haha yok ya :P hos veyronum olsa sokaga cikarirmiyim oda bi soru ama neyse :)
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ya aslında söylenecek şey çok, pek çok arkadaşta ifade etmiş aracın zaaflarını, önden yeni S serisi arkadan mondeo yandan lexus çizgileri harman bi araç olmuş, amblemde bentley e ait, Allahtan bi arkadaş yazmış yoksa neye benziyor diye bayağı düşünürdüm. sayfaya eklenen youtube panelinde "first presentation" anahtar kelimeleriyle aracın iç mekanı yayınlanmış. Kadran güzel fakat bilenler vardır Kia Opirus"ta neredeyse aynısı kullanılmıştı. En canımı sıkan şeyse içinde LCD ekranın, maun ve deri kombinasyonu döşemelerin kısacası lüks hede ve hödölerin bolca bulunduğu araçta 98accent te bulunan dijital saatin varlığı...
Öne çıkan mesajlar