Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Arkadaşlar birşey çok fazla kafama takılıyor ve bu konuda tam bir bilgiyi sitelerde bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim... Specialization Points'leri verirken neye dikkat etmeliyim? Mesela örnek verirsem Blunt spec'in de 39.'da Stunning Blow style'ı çıkıyor...bunu aldıktan sonra benim karakterimin hala skill point'si kalıyor...Fakat bir sonraki style 44'de geliyor kalan point'leri hala blunta verip bluntı 40-41 yapmanın faydası varmıdır? Varsa ne kadar vardır? Lvl36.7 'im Lvl40 'da respec yapıcam benim için dönüm noktası yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...[signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 44 style i alacak kadar puanin olmicaksa 39 da birak dier skillere ver 41 yapçana 39+11 olur çok rahat oda yeter sana[signature][hline]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Peki 39+11 yaptığım zaman 50'deki style çıkıyormu? Saygılar...[signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Hayir style cikmiyor skili kullanma efektifligin artiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar