Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Kardeşime aldığım japon balığını kardeşimin " bunları ızgara yapıp yemek istiyorum " lafı üstüne balıkları sahiplendim=) nası bakarım yemleri ne arayla veririm suylarını ne arayla değiştirim bilgilendirirseniz sevinirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sabah ve aksam azar azar yemle. fanusta her hangi bir hava filtresi olmadıgı için suyunu 2 güne bir%50 dipten çekerek değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 boo said: %50 dipten çekerek değiştir. ?? anlamadım bu kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 "suyun yarısınu değiştir, suyuda akvaryum hortumuyla fln dipten çek pislik ve yem artıklarıyla birlikte" demek istemiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hımm saolun sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 iyide fanus diyo arkadas yani o hortumla cekse ne kadar cekebilcek dipten. suyu pompalamasıyla fanusun içindeki suyun bitmesi bir olur :D ama suyu degistirirken dipteki taşları flnda biraz karıstır sonra degistir suyu. bide bence hiç fanus fln uğraşma 30 litrelik fln bi akvaryum al 20-30 ytl ye bulursun. kucukde bi filtre al 2 gunde 1 su degistirmek zorunda kalmazsın hem. haftada bir yada 2 haftada 1 filtrenin sungerini yıkarsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hımm evet mantıklı ama 2 tane japon balığım var topu topu biraz daha balık almaya karar verirsem belki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tabi en rahatı ufak bi tanka geçmek olur. fanusla uğraşmakta dert. bende pazartesi günü bir canlı doğuran tankı kurdum 120lt. biraz bitki flnda var. asıl amacım bitki tankı kurmak gerçi. neyse daha önce 15lt de betta besliyordum ufak bi filtre ve ısıtıcısı falanda vardı ama 120lt ye geçince ciddden çok daha rahat ettim. hem daha zevkli =) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Shimone said: iyide fanus diyo arkadas yani o hortumla cekse ne kadar cekebilcek dipten. suyu pompalamasıyla fanusun içindeki suyun bitmesi bir olur :D ama suyu degistirirken dipteki taşları flnda biraz karıstır sonra degistir suyu. bide bence hiç fanus fln uğraşma 30 litrelik fln bi akvaryum al 20-30 ytl ye bulursun. kucukde bi filtre al 2 gunde 1 su degistirmek zorunda kalmazsın hem. haftada bir yada 2 haftada 1 filtrenin sungerini yıkarsın . itfaiye hortumuyla çek demedik heralde. pipet kalınlıgında ince kibar bi hortumla gezdirerek yarısını çekecek işte dipten. 3dk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 en iyisini yapmısın slider yani akvaryum boyutu olarak. bende onceden 40 lt lik dikdortgen akvaryumda canlı doguran baktım ama su şartlarını bi turlu tutturamadım ve öldüler. sonra 360 lt lik bi tank aldım sırayla önce zebra, sonra zebralarla baş edemeyince(inanılmaz hızlı ürüyolar :) ) 2 astronot ve 1 tanede cok buyuk olmayan green terror besledim. ama cok vakit istiyodu o yuzden sattım o 360 lt lik tankı. şimdi 35 lt'lik altıgen bi akvaryumda 4 tane japon besliyorum mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 birde dipteki taşlara görede durum değişir biraz büyük çakıl varsa hortum ile çekmek sorun olmaz ama küçük parçalar varsa hortumla dipten çekerken onlarda gelir. birde akvaryuma koyacağın suyun ağzı açık olarak dinlendirilmiş olmasına özen göster. sudaki klor buharlaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 her an göz önünde olsunlar, işyerinde beslediğimiz balıkları pazar günü elektrik kesilince kaybettik mesela, elektrik olmayınca akvaryumda hava alamadılar öldüler. bir diğer nokta, deniz kabuğu gibi şeyleri akvaryuma koyma. zamanla suda yavaş yavaş parça üretir ve bu da balıkları olumsuz etkiler. saldırgan balıkları ve farklı türleri bir arada bırakma yumurtlamaları için kapalı kutun olsun yoksa diğer balıklar yavruları olduğunu unutur onları yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hımmm=) ama böle yaşalarsada bi sorun olmaz dimi?? haa bide bişi dikkatimi çekti suyun dışına ağızlarını çıkarıp hava çekiolar ve sonra o havayı baloncuk halinde suyun içinde çıkarıolar suyun üstüne çıkan baloncuğuda patlatıp çok ufak *pıt* diye bi ses yaratıolar rastlandı deildi bu 10 15 kez yaptılar ard arda:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar