Aristocrat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 itemler wow daki gibi sb. mu oluyo yoksa satılıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Devlerin önceki açıklamalarında crafted itemlerin çok iyi itemler oldukları vardı.. Tabiki rare unique itemler olacak ama bunlar gerçekten rare ve unique olucak.. En azından ben öyle hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 2. kez okudum ve soru ile cevap arasında bağlantı kuramadım.. çok uykum geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Cok normal böyle olması cunku en mesajın yarısını atmayı unutmusum :) Bu nedenle itemların satılabilecek olduğunu düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 corpse loot var mı corpse loot xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Girtlak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Aristocrat said: itemler wow daki gibi sb. mu oluyo yoksa satılıyomu? Bazen soru sormayı da bilmek gerek. Sorunu düzgün sormadıgın için cevap alamamışsın işte. SB tabi. Giydiğin şeyi satamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Gırtlak bu tahminin mi yoksa official biyerlerde mi okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar