Reb1rth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benim bi sürü fakeim var ama ja da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 feys buka resim koymayı becerdim sonunda gelsin kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benim feykim yok ancak bu ikinci hesabım paticikte. ilkini taa bi zamanlar almıştım pepelekkene sanırım sonra bişi olmuş arkadaş girmiş o hesaptan falan banlatmış. galiba kendi acci banlanmış benimkinden girip nolüyör! diye haykırmış. karakedi bi posta da benim acce gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 fake'im yok diyen yalan söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 feyk insaanın kendine yakışanı giymesidir.. ayrıca kel değilim sarı dişlide değilim merak edenler facebookta Haluk Çalık diye aratsın baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benim feykim yok ama eski bi adresim var pati uzun süreliğine kapandıktan sonra şifremi unuttum..yeniden açıldığını görünce yeni nick alayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar