Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sende regl sancısı çeken kızlar gibi sıkılacak şey arıyosun ama he. Teknoloji işte nesi saçma bunun gayette güzel bişey :)
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben belki arabayı sürekli olarak 6k devirde kaldırmak istemiyorum ? ruh halim değişken kimi zaman yarış manyağı oluyorum kimi zaman efendi efendi kullanıyorum arabayı ? yari otomatik sanziman kullanan araba firmaları gerizekalı mı oluyor bu durumda :) heh. sonradan gelen edit:regl sancısı çeken kızlar tarafından linç edilebilirsin dikkat et, mesajına smiley koyarak önce ayar verdim sonra sempati ile yaklaşıyorum imajını da beğenmedim dfds lol.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Tiptroniğe geçersin kafana göre kullanıveriiyysi be ya
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 e hiç otomatik almicaksın ozaman, her otomatikte tiptronik yok cunku
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ivan said: bu biraz kullanım tarzına da bağlı. yüksek devir kullanırsan yakıyor. Mini Cooper S JCW GP kullanıcısıyım, Average Consumption 15.3lt/100km olarak gösteriyor. ama o jcw gp :D biz normal s den bahsedioz
Öne çıkan mesajlar