Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mini cooper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mini cooper otomatik vites almayı düşünüyorum ...
sahibi olan varya yada bilgisi biraz yardımcı olabılırmı nası bi arabadır artıları eksileri ...bide malum yakıt tuketımı nasıldır ...
Mesaj tarihi:
4 köşe 1 araba olarak geçer. Yol tutuşu başarılı fakat bununla birlikte konfordan ödün verilmiş. 1600 cc ye ragmen performans tatminkar. Bir bmw de bulunan tüm detaylara ekstralari ile almak şarti ile sahip olabilirsin. Tarzdir. Otomatik vites için şöyle bir özelliğe sahiptir. Vites senin kullaniş stilini ezberler ve ona göre hareket eder. Misal arabayi hep 1. viteste 6k devir gördürüyorsan sen gaza yarim bile bassan araç 6k devir görecektir. Mini yi 2. el alacaksan servise götürüp vitesi remap yaptirirsin ve zannedersem 4 5 kullanimdan sonra seni ezberler.
Mesaj tarihi:
prozzak said:
Yakit konusunda cimri degil. Tahminim 10 11 litre yakar 100km de

saol kardeş ....gerçi benzının lıtresı 3 kusur olmuş ...300 bin 350 bin arası yakıosa çok da fena degıl otomatık vites için normal gibi
Mesaj tarihi:
bence benzinli 1.6 motor için fazla değil.
ne biliyim bi 1.16ya baktığımızda sitesine şehir içi 10.5 diyor..
(a3 fsi da bakıcaktımda sitesine koymamışlar verileri :))
Mesaj tarihi:
Yeni araçlar güvenlik falan filan diye çok ağır. 1200kg dan başlıyor hatchbackler... e bu kasaya 1.6 motor koyunca da yakıyo 10-11...

eski 1.6 lara bak. 98 seat ibiza 1.6, 8 litreyi geçtiğini görmedim tüketimin...
Mesaj tarihi:
bu biraz kullanım tarzına da bağlı. yüksek devir kullanırsan yakıyor.
Mini Cooper S JCW GP kullanıcısıyım, Average Consumption 15.3lt/100km olarak gösteriyor.
Mesaj tarihi:
prozzak said:
Otomatik vites için şöyle bir özelliğe sahiptir. Vites senin kullaniş stilini ezberler ve ona göre hareket eder. Misal arabayi hep 1. viteste 6k devir gördürüyorsan sen gaza yarim bile bassan araç 6k devir görecektir. Mini yi 2. el alacaksan servise götürüp vitesi remap yaptirirsin ve zannedersem 4 5 kullanimdan sonra seni ezberler.

bunun mantığı nedir ya ? çok saçma geldi bana.
  • Yeni Oluştur...