TambourineMan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=51002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bende bu bilgiyi yazmak uzereydim foruma , sen daha hizli davranmissin TM. Ozetle soylenen su , Open beta olacak Mart'tan once beklemeyin. Basvuru/kayit sistemiyle olacak , her isteyen download edip giremeyecek. 10binlerce oyuncu almayi dusunuyorlar open betaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 başvuru kayıt sistemi nasıl işleyecek? yeniden mi başvuracağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Onu bilmiyorum , ogrenince yazarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Soulless said: Bende bu bilgiyi yazmak uzereydim foruma , sen daha hizli davranmissin TM. :) Bu arada kayıt sisteminde daha önce close betaya başvurmuş, official AoC forumlarında aktif olan kişilere öncelik sağlanacak. Yani bir nevi close betanın genişletiliş versiyonu diyebiliriz. Tam bir open beta yapmamaların ı nedeni aşırı yoğunluk yaratmayı önlemekmişki bu neden bana göre biraz saçma geldi. Çünkü gerçektn serverın gücünü test etmek istiyorlarsa "peak" değerlerde de serverı yormaları lazım. Kontrollü beta oyuncusu almak bu yönden gerçek bir test olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 son zamanlardaki moda open beta girisi ; fileplanet x v y z sitesine kayıt olun ( ücretli, ücretsiz ) , beta key geliyor ve launcher dan download baslıyor. sistem bu sekilde olacak kesin. Yani, elini sallayan ben egldim seklinde degil de , birazcık etrafi karıstıran nerden alacagini bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Fileplanet a ücretsiz üyelikte betaların son 2-3 günü için key alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yaw hep fileplanet oluyo =), bi kere de ign insider'lara giris hakkı olsun eheh... bu arada bu open beta falan olmayacak o zaman ? closed beta'ya daha fazla adam alıcaklar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar