pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Muhaha süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 inanmış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 amerikan güreşi diye bişey yok agalar.sadece şov adsg.sokak dövüşleri cinsinden olabilir tabi ama onlarda yayınlanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 amerikan güreşi şov mov ama kendini seyrettiriyor. amerikan güreşlerini seyrederken kendimi salak standart amerikan insanı olarak hissedip mutlu oluyorum hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ohaannes yani... O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 isin komik tarafi hala inananlar var bence show diyenler falan var:) bir thai-box maci yada cage dovusu izleyin ne gercek ne deil anlarsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 gercek tamam maaiii !!11bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hogan böyle öküz gibi yırtıyo ya üzerindekini, bigün böyle yine şaşırarak ve gerçekliğine tam bir imanla izliyorum güreşleri, lan diyorum hani böyle kenarı iki üç kat gibidir ya atletimsi şeyin yakası, orayı nası koparıyo helal falan diyerek, bi baktım orası kesik. kesik 1cm bile değil ama görünüyodu adamın bünye gerdiği için kıyafeti. direkt pamuklu kumaştan başlıyor yırtmaya. bunu görünce o gün hayallerim yıkıldı. hemen odama gidip sırt çantama üç beş parça kıyafet koyup gecenin bi vakti beş parasız sokağa attım kendimi ağlayarak. üç gün sokaklarda yattım. yüzüm pislendi hep yerlerde uyumaktan. gözyaşları da yüzümdeki kirlerin içinden yol yapmış kendine böyle, hakkaten fotoğraflıktı o aralar halim. aç gezdim dilencilik yaptım. sonra baktım olmuyor döndüm eve. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar