Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 bilg satip nasil baba bir laptop alirim?

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

1. bilg

p4 1.500
2x256kb sd ram
40x12x40 lg cdrom
geforce 4 400mx 64mb
anakartı tam bilmiorum
sb 4.1 pci ses karti
4.1 sb ses sistemi
8gb yavaşından bi hdd :P
20gb buda yavaşından bi hdd :)

2. bilg

p3 500
anakartı bilmiorum
bktan bi ses kartı
primax 200hz 2 tane aptal hoparlor
hdd ve ram yok

yanlarında radyo frekanslı a4 mouse ve klavye, normal mouse ve klavye de var

simdi bunları satıp ustune nekadar koyarsam sole kral bi laptop alırım?

mesela
15" monitorlu(daha dorusu 1024x768 i goz rahatsız etmicek sekilde destekleyen), 512 ramli, p4 2.8 civarı, geforce4 veya daha guzel bi ekran kartı, cd yazıcılı bi cdrom[signature][hline]
andır pörmınınt konstrakşın

[Bu mesaj Sintisyzer tarafından 24 January 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu aralar centrinolar gezinio etrafta, normal islemcileri kullanan laptopların fiyatları dustu baya ekonomik bise arıosan onlara bak .. yoksa toshiba satellite ın sadece butunlesik dralnu icermeyen modelleri guzel baya[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

Bence laptop alma,hemde iyi konfiglisinden hiç alma para verip.2 saatte eşşek gibi ısınıyor; hem notebooka hem sana yazık durmadan kulanacaksan ama birkaç saat kullanıyorsan PC'ni rahat alırsın iyi birşeyler o 2sini satıp.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

yok valal hem biraz ekonomik bisi lazim hemde gunde 5-6 saat acık tutuorum en asa, ama obur turlu yeni bi upgrade yapıcagım zmn ikisine birden yapmak gerekiyo. bu 2 bilgisayarda hdd, ram ve ekran kartını ortak kullanıorum. biri babamda biri annemde gidip gelirken dosyaları upto date tutabilmek icin tek cift hdd kullanıorum[signature][hline]
andır pörmınınt konstrakşın
Sosyal ağlarda paylaş

benimki ibm 24 saati gectim ayda 2-3 defa en fazla kapiyorum ondanda bir yere tasiycagim zaman, ki onda bile sadece beklemeye aliyorum, ve gayet memnunum ibm'i tavsiye ederim sadece islemciden cok bence ram'e bak derim benim 256 ram bu yaz 512'ye cikarticam onun disinda bence laptop cok guzel bi olay, acaip bi rahatlik.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sosyal ağlarda paylaş

parca deigisminde cok pahalı oluyo diolar ama?
mesela 512 ramli ( laptopat turleri ne bilmiorum ) 2 tane ayrı hddli ( veya parti. yapılabilir tek bi 40lıga fln ) sole guzel p4 2.8k fln kaça bulabilirim evya nerden bakabilirim bole bişeylerin fiyatlarına. dell.comdan baktım hic duzgun bişi yoktu[signature][hline]
FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...