slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bunun için hangi program lazım daemon tools un sayfası açılmıyor virtual cd de ise *.iso ve kendi formatını okuyor bin için hangi programı kullanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben de bikaç hafta önce aynı durumdan muzdariptim dosyanın uzantısını değiştirip .iso yap neroyla veya .iso açan bi programla da cdye yak ya da aç garantili midir bilmiyorum ama çalışmıştı bende[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Daemon tools ile bin dosyalarini acabilirsin, cue dosyasina ihtiyacin yok, o sana cue dosyalarinin yerini sorar ama sen "all files" i secip bin dosyasini göstersende acar...Ha bende daemon yok dersen WINISO programini cekmen gerekicek, o program ile .bin dosyalarini .iso dosyalarina convert ederbilirsin ve WINISO winzip mantiginda calisiyor, yani .iso dosyalarini extract edebiliryorsun WINISO ile - gerci WinRAR in son versiyonlari bile .iso dosyalarini okuyabiliyor...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar