Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Daha önce açıldı galiba ama fetullahlı , ahmet hocalı versiyonuydu kitlenmişti.Mümkün olduğu kadar dine girmeyinde kitlenmesin bu sefer :) .Olay basit resim koyarak muhabbet edicez işte. Başlıyorum. -selam canım naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 - Çok kötüyüm usta, yaşama son bir bakış atıyorum. Bu arada arkandaki uzun saçlı sana laf atıyor bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aman abi şakası olmaz şeytan doldurur!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 -hueelyn! arkadan laf atttığımı sölemese lam! KIRARIM BU KEDİYİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 -Dur yapma evde çoluk çocuk ekmek bekler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hiç tasvip etmiyorum bu tavırları. Bak fakir var fukara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 -Ne diyosun ulan Türkçe konuş. Kafamı kızdırma yoksa yerim seni -Kimin ulan bu balık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ay şekerim çok mu bronzlaşmışım yaa nası duruo rengim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 -amanaeeey! gel bakem sen buraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar