Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ajdar'ın süper ötesi dansı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yakında bu adam talkshow'da yapar.zaten yapsa bi dansı ile koparır adamı bide nane nane derse ömillet yarılır artık :-P.
*!nane nane nannaaa nane....*[signature][hline]i saw you on the short bus!
Mesaj tarihi:
afıs super lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
bayramda bursaya uludağ'a gidiyoruz.ajdarı dinlemeye gitmeyi düşünüyorum.canlı performansı blind guardian bile daa iyimiş :)![signature][hline]ramazan ayında yediğin çörekler bile bu questleri geri getirmeye yetmezdi!
Mesaj tarihi:
said:
jackass, 18 January 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
hiç değilse bizi bayhan'dan daha çok sevdirtti(güldürttü) kendini.
not=yani bayhanda daa iyi.

AHHAHAHAH!
not: komik yani... güldüm...[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
Justin Timberlake'nin çapraz yemişi.
Edit:Jutin yazmışım[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

[Bu mesaj Moncain tarafından 25 January 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hatırlatmadan edemiyorum bu eleman bir makine muhendisi ... !!!!![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
nasıl bir ülkede yaşadığımızın gerçeği...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
iki adim saga, bi adim sola seklinde cereyan etmekte olan hareket sekansina ajdar'in super otesi dansi diyoruz.. bunu yaparken sol elle tutulan miktofon sabitken sag el mutamadiyen saga ve sola sallanir, iki hareket arasinda durulup bel kirilir.
  • Yeni Oluştur...