Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ajdar'ın süper ötesi dansı.

jackass

Öne çıkan mesajlar

said:
sanerixx, 18 January 2004 02:22 tarihinde demiş ki:
geçen atv ye çıktı bu herif ilk defa orda görmek nail oldu bana şans eseri, allahım ya o nedir be yok böyle bir insan evladı ahahha.

ne şansı ya allah göstermesin böyle adamı :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Sosyal ağlarda paylaş

Ne derseniz diyin ebnce akıllı adam
şu an biz bunu burda boyle tartışıoruz.O adam gidip bi gecede 400 milyon kazanıo ve Patır patır programlara katılıosa bilinki istedigini elde etmiş.

bide makina muhendisi kendisi.Alahım o bolumu bitirmenin hayallerini kuran kaç genç varken adam bu hale gelio.
gelde moral ol gençlere:D[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King

Sosyal ağlarda paylaş

çok kısa süre sonra kimse hatırlayamayacak onu, o kazandığı paraları da şohret gazıyla tüketmiş olacak zaten(bencE), milletin onla dalga geçtiğiyle kalacak ömür boyu.
tabi böyle olmayabilir de ama bence boyle olacak hehe[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

adam akıllı falan dııl ...
ınsanoglu tarıhı boyunca ıyı olan seyler kadar kotu ve cırkın olanlarada ılgı gosterıyo ...
sevmıyo ama merak edıyo ...
eskıden ucubelerı toplayıp sehır sehır dolastırıp para karsılıgı gosterırlermıs ...
ajdar da o mısal ...
*kısısel yorumum ben osurdugum zaman ajdarın sarkı soylerken cıkardıgı seslerden daha anlamlı sesler cıkarıyorum ...[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Sosyal ağlarda paylaş

bu daha başlangıç , daha cok kopacaksın:)
adam dediki bide Şu an peşimde 2 tane buyuk firma varmış
henuz bana gelmediler kaset çıkarttırmak istiolar bana.Fakat 2 buyuk firmada sponsor arıo şuan.Bİliorum bi yerden duydum:)

adam dumuş ki buyuk 2 firma peşindeymiş.
Bu Ajdar bi kaset çıkarır birde KLİP Çekerse o zaman ortalık YIKILIR
(benmi yapsam be ii para kırar)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...