jackass Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi o dans nedir öle bilmem izlediniz mi haberlerde.bide diyoki ben türkiyenin sharikasıyım :).bu adam nası böle birden parladı?[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi adam KOMEDİ ÖTESİ geçen geçeyarısı Esra ceyhana çıkmış tekrar veriodu rastladım adam NANE şarkısının bide REMİX ini yapmış YARIldım yaaaa bomba BOMBA aha bakın:[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KANO Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Herif acayip kötü:( bide onu sevenler var[signature][hline]K*-*-A-*-*-N*-*-O*-*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Adam 1saat sahneye cıkıp 400 küsür milyon alıyomus ve bunun 40 dakkası naneyi soyluyomus ilginç...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 geçen atv ye çıktı bu herif ilk defa orda görmek nail oldu bana şans eseri, allahım ya o nedir be yok böyle bir insan evladı ahahha.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: sanerixx, 18 January 2004 02:22 tarihinde demiş ki: geçen atv ye çıktı bu herif ilk defa orda görmek nail oldu bana şans eseri, allahım ya o nedir be yok böyle bir insan evladı ahahha. ne şansı ya allah göstermesin böyle adamı :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben de büyük hayranıyım ilk imzagününe koşarak leylekler gibi süzülerek gidecem[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 "Ajdar dans kursu" vallahi aklı varsa o herifin böyle bi yer açsın, acccaip kar yapar :-P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 oha süper afiş hasta oldum :) sabah kalkınca moral almak için bakmak lazım pazartesileri için birebir :)))[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ajdar abi bu.ötesi varmı[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ne derseniz diyin ebnce akıllı adam şu an biz bunu burda boyle tartışıoruz.O adam gidip bi gecede 400 milyon kazanıo ve Patır patır programlara katılıosa bilinki istedigini elde etmiş. bide makina muhendisi kendisi.Alahım o bolumu bitirmenin hayallerini kuran kaç genç varken adam bu hale gelio. gelde moral ol gençlere:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 çok kısa süre sonra kimse hatırlayamayacak onu, o kazandığı paraları da şohret gazıyla tüketmiş olacak zaten(bencE), milletin onla dalga geçtiğiyle kalacak ömür boyu. tabi böyle olmayabilir de ama bence boyle olacak hehe[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 nası be... adama iş mi vermişler![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 tabi abi, ya akıllı adam, aptal numarası yapan akıllılardan, banu alkan türünden[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 niye vermesinler yahu adam türkiyenin gerçek STARI phauha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 en kısa zamanda aptallık derslerine yazılacam...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 aptal bi insanın yapcaı iş deil bu, derse yazılmak falan :D[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 önce kafanı deiştirmekle başlamalısın :)[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 adam akıllı falan dııl ... ınsanoglu tarıhı boyunca ıyı olan seyler kadar kotu ve cırkın olanlarada ılgı gosterıyo ... sevmıyo ama merak edıyo ... eskıden ucubelerı toplayıp sehır sehır dolastırıp para karsılıgı gosterırlermıs ... ajdar da o mısal ... *kısısel yorumum ben osurdugum zaman ajdarın sarkı soylerken cıkardıgı seslerden daha anlamlı sesler cıkarıyorum ...[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi ya adamı her gördüğümde yarıla yarıla bi hal oldum.. Ağzım yırtılıcak bu topic ve fun clup topici yüzünden.. Bide afiş yok mu afiş.. Abi nefes alamıyoruuum... :D ahuahaaahuaha :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bu daha başlangıç , daha cok kopacaksın:) adam dediki bide Şu an peşimde 2 tane buyuk firma varmış henuz bana gelmediler kaset çıkarttırmak istiolar bana.Fakat 2 buyuk firmada sponsor arıo şuan.Bİliorum bi yerden duydum:) adam dumuş ki buyuk 2 firma peşindeymiş. Bu Ajdar bi kaset çıkarır birde KLİP Çekerse o zaman ortalık YIKILIR (benmi yapsam be ii para kırar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 böhüüüeeaahahah harghhkkk ögggğğk eeeaarhgd *!kusar* Dayanamıyorum şu herife, millet de inadına adama gaz veriyor... bizde suç[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 onu bunu bilmem ama bayhandan iyi söyledigi kesin en azından ben bu herifi dinleyince mutlu oluyorum :))) bu arada max 1 yıl sonra unutulur gider hakkaten cok fazla çıkarsa oraya buraya bayar millet ve ilgi azalır[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hiç değilse bizi bayhan'dan daha çok sevdirtti(güldürttü) kendini. not=yani bayhanda daa iyi.[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 hakkaten adam şansa mansa güldürüyo ya lol ama bayhandan iyi tabi[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar