Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zemin Mekaniği

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

Evet böyle salak saçma gereksiz bir dersten final sınavım var yarın.
Ama ben çalıştımmı hayır! Naaptım? Gittim büyük hazine filmini izledim.
Peki elime ne geçti..?! Hiç sadece biraz senarist hayalgücü saçları iğrenç kesilmiş bir nicholas cage ve birazda tarihi bilgi edindim.
Asıl soru şu.. insanlar neden sorumluluklarını yerine getirmek yerine vakitlerini bu şekilde geçirmek istiyor. Bu dürtüyü uyandıran etmenler nelerdir. Ve neden hemen hemen her insanın içinde birçok garip istekler fuzuli amaçlar ama doğru hayaller bir arada bulunur. yani bu çok lezzetli yapılmış ama bayat bir balıkla yanında harika bir süt ikram edilmesi gibi birşey. İkiside cazibeli ikiside çekici ama birarada oldukları zaman kişinin midesini bulandırıyor. Bunun bir çözümü olmalı bence
herneyse film çok dandik
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamak yada saçmalamamak işte bütün mesela bu sevgili hamlet oğlum..
peki baba hadi ben deli taklidi yaparak yüzyıllarca adımdan söz ettirmeye çalışıyorum.
sen beni niye öldürmek istiyorsun?
çünkü oğlum uyuz oluyorum sana ve farkındaysan şu an ingiliz edebiyatının sanırım mecaz anlatımın bokunu çıkarmış ilk eserinin içindeyiz yani bi entrika bir alengir şarttı sorry son
i hate you father
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insanlar neden sorumluluklarını yerine getirmek yerine vakitlerini bu şekilde geçirmek istiyor. Bu dürtüyü uyandıran etmenler nelerdir

nefis.insan olan herkeste var , insanlar nasıl yeniyorlar bunu , yenenlerle birlikte takılarak ya da onları anlamaya çalışarak başarırsın.

başka bir insanın iyi bir huyunu almak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...