kuzu88 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 merhaba bir tane data cable aldım USb olarak içinde PL-2303 Driver Installer gibi birşey var onu yuklemeden olmuyormus bir turlu kuramadım daha once görmüş geçirmiş olan varmı??
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ben C55 Serial Kablosunu aldım. Siemens'in sitesinden de Wndows için C60 Driver'ını indirdim. Çalışıyor.. Gelen driver yerine, sitedekini deneyin, belki çalışır.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
kuzu88 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sharky senınle detaylı konusabilirmıyız irc yada herhangi bir yerden
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Söyle bir IRC sunucusu ve kanal geleyim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Aynısı arkadaşın başına geldi.Ondada çalışmadı iade edip parasını geri aldı.Nerede bir uyumsuzluk var anlamadık.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Serial kablo ile sorunsuz..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
kuzu88 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yahu bide teknoloji usb :)
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 c 60 ii bi telefon mu memnun musunuz?bende ondan alıcam da büyük ihtimal...
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Genel Siemens yavaşlığı var. Onun dışında çok memnunum. :) Heleki şu avatarımı da logo yapınca, çok daha bir hoş gözüktü gözüme :p Tek sorun, kendi kaydettiğiniz sesleri ( .amr olarak ), direk telefon çalma olayına ekleyemiyorsunuz ve sanırım herhangi bir kişi için özel bir ses belirleyemiyorsunuz.. Sadece gruplara ses atayabiliyorsunuz.. Ama gelir herhalde Firmware Update'i yakında.. :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
Öne çıkan mesajlar