Farinal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Trialı indirmeye başlayacağımda kimler nerede oynuyor bir görelim?
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 walla 4 ay once ara vermistim. sonra biraktim gibi oldu. sabahtan beri oynicak oyun ariyorum. oss ye 3. kez giricem bu sefer ciddi is diye derste calisiyorum ama 7/24 diil dogal olarak. 5-6 saat bos kaliyor. sanirim yine daoc ya.. yarin actirabilirim EU Excaliburdayim ben.
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 abi ben en son 2 ay önce trial giriyim dedim, EU serverları ölmüş : ( Excaliburda 75 player wtf : ( US serverlarından bence vazgeçmeyin.Classic server bence en iyisi.
GenceKsK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ben şimdi indirmeye başladım %11 de :D USA Merlin Albion 3 sene önce bıraktım ama bugun geri dönüyorum bekliyorum ama USA serverinde oynayan arkadaslar varsa onların serverine geçebilirim yada Irk deiştirebilirim ....
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Merlin-Albion'da Rage Quit guildi var. Gareth-Midgard'da ise beni bulabilirsin.
GenceKsK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ok şu oyun yüklensin bulurum seni devamlı oynuomusunuz öm den msn adresini verirmisin ? çünki bizim daoc ahalisi artık oynamıyo turkish knight guild i bizim guild i bende adam arıom oynucak
GenceKsK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Half_Cow geldi sizin servere oyundayım sana nasıl ulasıcam nick ne senin oyunda ?
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 oldum olası midgard ı sevemedim ya.Ha, haritalar çok hoş ama yok ya... Ordaki ırklar bana göre değil, trollmüş,norman mış,valkayn mış,dwarfmış fln çok mistik, oyundaki en itici tipler ya.Hiç oynamak ilgimi çekmedi.Albion ve hibernia da oynadım.Hibernia da hep yaşı yüksek yetişkin insanlar oluyor.Albion, tam bir facia hehe.Midgard'ın nası bi player yapısı var bilmiyorum, ilgimide çekmiyor : ) Bence oynayacaksan beğendiğin şeyi seç, sırf birlikte olayim diye isteksiz bir seçim yapma.Ha midgard kötü değil, yanlış anlama benim düşüncelerime yapıma çok ters bi krallık, o yüzden böyle konuşuyorum... Senin hoşuna gidebilir belki ırklar sınıflar.
GenceKsK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 saol ilgilendiğin için ama oynamaya devam etseydim bu 5. senem oluyodu daoc ta :D
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 OHa be abi :D 5 sene vay be.Ama felaket oyun yahu. Her zaman bi level 50 seracen bir armsman'im olsun istedim. : (
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bnde çok fena dönmeyi düşünüom ya bnm de midgard merlinde rr6 sm var pba cı:D bomb yapmayı özledim valla
GenceKsK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ayın 1 inde acc açılıo benim kartta para yokmuş çekemedi ayın 1. inde otomatik çekicekbu saatten sonra istesemde istemesemde oynuyorum yani :D
Ezmode Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 üni 1 e gidiyorum smdi lise 1 den beri daoc oynardım ama artk bitti bnm için artk LOTRO var lord of the rings online ! DAOCUN AYNISI =)=)=) efsane yapmışlar lord of the rings online hepinizi beklerm!! www.lotro.com
Mina Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Daocun aynisi mi ? daocla yakindan uzaktan alakasi yok be lotrun, rvr olayi yok pvpsi yok.nasil aynisi oluyor anliyamadim.
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bende anlamadım, herneyse askerden sonra bende gelmek istiyorum.Tabi warhammer cıkarsa once bi ona göz atayim... Pek ümitli değilim warhammerdan ama... Daoc'a dönerim kesin.
Mina Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Biz merlin/albteyiz yaklasik 5 turk guildin adi Rage Quit her turk gencini bekleriz. hemen hemen surekli online birileri var .Pm atmaniz yeterlidir...
Ezmode Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kendimi kandırmışım daoca geri döndm bugun Dsad asdsdsa dsadas
GenceKsK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 off bilgilerimi yenilemem gerekiyomus ama yeniliyorum kabul etmiyo ve 2 kez parayı çekti karttan yardım edicekte kimse yok yarcım olucak biri çıkarmı burdan ? yanlız adam gibi ilgilenicek
Atoyo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 GenceKsK said: 3 sene girmedim ban yemiş char :D AHAH NASI YA? SUSPENDED Olmuştur abi.Vallaha çok uğraşmış olsam billing işi ile yardımcı olmak isterim ama, hiç bilmiyorum ki daoc'un billing sistemini.Paranı 2 kere çektiğine göre çok ciddi bişey...
GenceKsK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 valla anlamadım 1 hevesle yükledim :D pişman oldum ... :)
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bende ilk kez oynuyorum daocu , bi hevesle başladım . lvl 35 wizardım var ve kesinlikle level kasarken wow daki gibi canım sıkılmıyor . o bakımdan iyi . bide fazla action yok zannediyodum 4-5 server birleşmiş rvr mekanları sürekli kalabalıkmışl meğer . neyse bi 50 olabilirsek bakacaz rvr neymiş.. guinevere serverındayım isim tuluhan
Öne çıkan mesajlar