fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Osi de oynamak istiyorum uo yu. sanırım www.uo.com dan yapacam kayıt işlemini.Bunun için orjinal uo cd si gerekir mi? Veya başka birşey gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 gerek yok orjınal cdye.ne zmn kayıt olucn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ya ben 1 kaç güne kadar düşündümde sayfayı açıyorum ea ye üye ol diyor üye oldum sonrada bi kod girmemi istiyor.Deneme mahiyetinde yaptım bunları fakat o kod olyında takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64319 Buraya baktınmı?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar