faerie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yuva arayan, eve ihtiyacı olan bir sürü hayvan var barınaklarda, lütfen kedi ya da köpek almak isteyen arkadaslarınız tanıdıklarınız varsa petshoplardan önce barınaklara yönlendirin, istanbul cevresindeyseniz bana ulasın cins tercihi renk yas söyleyin arastıralım bulalım uygun bir hayvan. havalar soguyor gittikce, bu hayvanlara yazık.. cogu da saglıklı ve asılı üstelik. örnegin bu minik tekir gibi 2,5 aylık, yapılabilecek aşıları yapılmış, dişi ve oyuncu.. daha fazlası icin lütfen bakın, arastırın yuvaariyorum.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Cok tatliymis hayvanat. Aliversin biri sunu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 anam çok tatlı lan heh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benim anlamadığım şu, bir kısım hayvanlara barınak yapılsın diye bağırırken, bir kısımda hayvanları barınaklardan kurtarmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bu pisiciği almayı çok isterdim ama malesef evde bi köpeğim var hemde sokakdan bulduğum bir köpeğim ne yazıkki barınaklardaki hayvanlar çok kötü durumdalar güzel bir konuya değinmişsiniz tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 barınaklar cok ıyı super ortamlar deıl avrupada kı gıbı..ancak hayvanların bu soguklarda dısarılarda bır lokma karın tokluguna dolasmasından sagdan soldan hastalık kapmasından dahası bazı hastalıkları etrafa hatta yenı yavrulara tasımasından ınsanlara (cogu ınsan korkar cekınır hatta tekme bıle atanı gordum) tehdıt gıbı yasamalarından daha ıyı bır cozum barınaklar..e sora? sorada artık daha da ıyı bır cozum aranıyor ve hazır hayvan beslemek ısteyen ınsanlara petshoplardan 100lerce dolar ya da euro ya alacaklarına daha dost canlısı dısarının ne demek oldugunu bılen sadık dostlar edındırılmeye calısılıyor..nasılsa bır tane edınmek ıstıyorlar dıye..barınaklarda bır sure soora hayvanların psıkolojısı de bozuluyor bız bılmıyoruz ama pekde hos ortamlar olmayabılıyor..tabı ulkemızde duzgunlerı de vardır ama genel olarak konusuyorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oha kedi efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kimse hayvanlar sokakta kalsın istemiyo, ac kalıyorlar, susuzluktan ölüyolar, sogukta donuyolar.. barınaktan kurtarmaya calismanin tek amacı onlara ev vermek.. barınakları gezseniz görürsünüz, 1000 dolarlık köpekleri alıp sıkılıp bırakıyolar, hayvan sefil oluyor en son saf kan husky gelmis tuzlaya. petshoplarında durumu cok ic acici degil aslinda ya, neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 KEDI COK SEKER. bunu belirtmek istedim, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar