Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

barınaklardaki hayvanlar..

faerie

Öne çıkan mesajlar

yuva arayan, eve ihtiyacı olan bir sürü hayvan var barınaklarda,
lütfen kedi ya da köpek almak isteyen arkadaslarınız tanıdıklarınız varsa petshoplardan önce barınaklara yönlendirin,
istanbul cevresindeyseniz bana ulasın cins tercihi renk yas söyleyin arastıralım bulalım uygun bir hayvan.
havalar soguyor gittikce,
bu hayvanlara yazık..
cogu da saglıklı ve asılı üstelik.

örnegin bu minik tekir gibi

2,5 aylık, yapılabilecek aşıları yapılmış, dişi ve oyuncu..

daha fazlası icin lütfen bakın, arastırın

yuvaariyorum.blogspot.com

Sosyal ağlarda paylaş

barınaklar cok ıyı super ortamlar deıl avrupada kı gıbı..ancak hayvanların bu soguklarda dısarılarda bır lokma karın tokluguna dolasmasından sagdan soldan hastalık kapmasından dahası bazı hastalıkları etrafa hatta yenı yavrulara tasımasından ınsanlara (cogu ınsan korkar cekınır hatta tekme bıle atanı gordum) tehdıt gıbı yasamalarından daha ıyı bır cozum barınaklar..e sora? sorada artık daha da ıyı bır cozum aranıyor ve hazır hayvan beslemek ısteyen ınsanlara petshoplardan 100lerce dolar ya da euro ya alacaklarına daha dost canlısı dısarının ne demek oldugunu bılen sadık dostlar edındırılmeye calısılıyor..nasılsa bır tane edınmek ıstıyorlar dıye..barınaklarda bır sure soora hayvanların psıkolojısı de bozuluyor bız bılmıyoruz ama pekde hos ortamlar olmayabılıyor..tabı ulkemızde duzgunlerı de vardır ama genel olarak konusuyorm..
Sosyal ağlarda paylaş

kimse hayvanlar sokakta kalsın istemiyo, ac kalıyorlar, susuzluktan ölüyolar, sogukta donuyolar..

barınaktan kurtarmaya calismanin tek amacı onlara ev vermek..

barınakları gezseniz görürsünüz, 1000 dolarlık köpekleri alıp sıkılıp bırakıyolar, hayvan sefil oluyor

en son saf kan husky gelmis tuzlaya.

petshoplarında durumu cok ic acici degil aslinda ya, neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...