Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik lvl 70 druid

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

lightning's blade pvp serverinda bulunan tauren druidimi satiyorum. detayli bir sekilde yazmaya calisacagim.

armory: The World of Warcraft Armory

rep durumu ve proflardan baslayayim. armoryden gorebileceginiz gibi neredeyse her yere exalted. 1-2 revered var zaten onlarda da bisiy yok. proflar ise 375 elixir master alchemy ve herb. supreme power, relentless gibi birkac tane flask discovery var. reple ve dropla alinabilecek tum recipeler var. zaten elixir master oldugu icin flasklarda procluyor. herb farmlamak zaten cocuk oyuncagi cunku epic fly form da herb toplanabiliyor :)

life bloom, reju, starfire, wrath felan her spec icin idoller vardir. asagidaki tum statlar unbuffeddir.

cat form (dps) statlari (armory de bu setin gorunuyor olmasi lazim) :
3000 ap
%35 crit

tank statlari:
16k hp
33000 armor
415 def rating (crit immune)
%38 dodge

tank setinin geri kalan itemleri:

Violet Signet of the Great Protector
Slikk's Cloak of Placation (+12 agi)
Ring of Unyielding Force
Heavy Clefthoof Vest (+6 stats)
Badge of Tenacity
Commander's Badge

tank seti cok iyi. her itemi ozenle ve statlara gore sectim. armoryde gordugunuz gibi bazi dps itemlerinde tank gemi veya enchanti var. bunun nedeni bazi gemleri ve enchantlari tank ve dps arasinda secmemdir. sonucta raidde tank olmadigim zaman dps yapiyorum. crit immune icin 415 def rating e sadik kalmam gerekiyor. def rating veren sacma bir trinket ile bir trinket slotunu bosa gecirmemek icin boyle bir yolu sectim ve gayette verim aldim. ayrica frost ve nature resistant setide vardir (hydross icin).

heal statlari (tabi bu verdigim statlar RESTO TALENTLERI OLMADAN yani feral iken geari giydigimde aldigim statlar) :
1400 healing
320 regen (130 casting)
11k mana

heal itemleri :

Nightstaff of the Everliving (+81 healing)
Headdress of the High Potentate (+35 healing 7mp5)
Forestlord Striders (+4 mp5 vitality)
Gloves of Saintly Blessings
Pontifex Kilt (+46 healing +15 sta)
Bands of the Benevolent
Witches Band
Vindicator's Band of Salvation
Alchemist's Stone
Raiments of Nature's Breath
Swampstone Necklace
The Sleeper's Cord
Mantle of Autumn
Vicar's Cloak
Lower City Prayerbook

maviler zaten degisir diye onlara enchant yapmamistim. enchant yaptigim itemler zaten anca ssc & tk da degisir. bir de druid oldugum icin +spirit (ayni zamanda mana regen) uzerine yogunlastim ki tree formda primary stat zaten. tank olduguma bakmayin, rahatlikla ssc & tk da yetecek seviyede healing seti de.

moonkin set :
Staff of Infinite Mysteries
Nethershard Girdle
Mantle of the Mind Flayer
Boots of Blasphemy
The Horseman's Signet Ring
Talisman of the Breaker
Quagmirran's Eye

dps, tank ve heal set var diye bunu unutmadik tabi :) karazhan ve heroic epicleri, digerleri 5 man droplari felan. hic oynamadim bu specle ama karazhan & gruul seviyesinde.

pvp seti:

s3 healing ring (Vindicator's Band of Salvation) ve pvp trinketi disinda bisiy yok. pvp itemi almadim cunku satin alan kisiye birakiyorum tercihi. 75000 honor hazir duruyor istediginiz s1 seti komple alabilirsiniz :)

biraz uzun oldu biliyorum. karakterin migrate aciktir. epic fly form vardir. nether drake den nether ray e kadar mountlar vardir. bankasinda ench matleri, heroic badgeleri felan var. 1000g civarinda gold da vardir. acc nin daha 2 ay suresi var yani odemesi mart ayina kadar yapilmistir fiyata gelince, 500 ytl dusunuyorum, tabi biraz pazarlik payi vardir. diger acc ile oynayacagimdan dolayi kesinlikle takas dusunmuyorum. ciddi ilgilenen arkadaslar pm atarsa msn ve tel ile haberlesiriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...