CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bu tamer dodurka çok hassas hayvan konusunda karısıyla ikisi benim köpeklerin veterineri. Doberman kulağı kesmiyor kesinlikle adam. Tamam yasak ama ne bileyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Nasıl kulakları kestiriyorsunuz yahu? Yazık gerçekten hayvanlara. Ben köpeğim koşup düştüğünde bile hop oturuyorum hop kalkıyorum heycandan. Kulak kesiminde anestezi geçince hayvanın çektiği acıyı tahmin edemiyorum açıkçası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Öyle bi acı yok aslında. İnsan gibi düşünme. Vücutlarının belli yerleri çok hassas. Mesela aşıları başladığında anlıcaksn, gövde kısmından olacağı aşılarda hiç tepki vermeyeck. Çünkü her kısmında sinir yok. Ama kıç tarafından olcaklarında çok ağlıcak fln. Çok kötü olmuştum ben ağladığında. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yok ben düşünmedim zaten, pitbullx.com forumlarındaki veteriner hekim söylemişti bunu. Henüz aşıları bitmedi bizimkinin 2 gün önce bronşin oldu, gövde üstündeydi hep. Evet o derinin altından yapınca acı fln hissetmedi kereta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar