Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bir şiir daha yazdım; Üstüme doğru eğilmiş gelecek Kara bir lanet gibi düşmüş gölgesi üzerime Güneş doğdu çoktan Ama karanlık hala her yer İlersiyle yüzleşmek isterdim! Şimdi! Ama ruhumu saran korku Cesaretimide kırdı Ellerine bıraktı beni Gelecek korkusunun. Belkide beni korkudan titreten Değil yüzleşmem gereken lanetin derinliği Fakat aslında gelecek dediğim zamanın İnanmak istediğimden yakın olması...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bir tane daha yazdım ama bu ingilizce without you I feel the shadow they come when I am alone and that is why because I am alone without you but I feel that you have a light within strong enough to banish them of their existance Just right now I started to see that light....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eline sağlık ama insanın ana dili gibi yok değil mi?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Wendigo, 25 January 2004 04:43 tarihinde demiş ki: eline sağlık ama insanın ana dili gibi yok değil mi? :D[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Eh tabiki öyle hiç bir zaman kendimi anadilimdeki kadar rahat ifade edemem ama bazen aklından geçenleri hiç değiştirmeden yazmak lazım yoksa bütün anlamını yitirir. Genellikle benim şiir yazmama neden olan şey ilk olarak aklıma gelen bir kaç kelimedir bu yüzden nasıl gelirse öyle yazarım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 çok sık yazar mısın ve yazarsan niye yazarsın?[signature][hline]first there was light then came the night cruel nothingness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 edebiyat polisi geldi kaçın :p[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yazınsal eserin türüne bağlı. Bunlar gibi şiir nerdeyse hiç yazmam sadece frp ile ilgili hikayeler, class kit tarzı şeyler yazarım yada harita çizerim. Böyle şeyler yazmamın nedeni ise daha önce dediğim gibi aklıma gelen bir kaç kelimenin ve aynı anda doğru olan duyguların varlığına bağlı heh zor bir kombinasyon.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ne kafiye ne uyak ne de edebi sanatlar..sairimizin burda kendisiyle çeliştiği görülüyor. bu ailesinin sairimizle pek ilgilenmemesi ya da çirkin olmasından kaynaklanıyor olabilir. bu durumda hede hödö... :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Evet gözü olan herkese sadece kelimeler ama hitap ettikleri ise sadece görmesini bilenler.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 eğer dediğiniz gibi sanat sırf görmesini bilenlere hitap etseydi kültürel anlamda pek bir gelişme kaydedilemezdi[signature][hline]first there was light then came the night cruel nothingness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ama sanattan kendine hitap edende yararlanır etmeyende... Tabi nekadar yararlandıkları bilinemez... [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 January 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yararlanmak başka bişey hitap etmesi yararlananlar için "çok satanlar" bölümü var oysa siz şiirinizin görmesini bilenlere hitap ettini ileri sürmektesiniz hımms, sanırım bu konuşma sanat sanat içindir yada sanat halk içidir boyutuna çekilmeye uygun çeksek mi?[signature][hline]first there was light then came the night cruel nothingness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hmm okadar derine inmeye gerek yok ben gittim hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar