Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelecek

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Bir şiir daha yazdım;

Üstüme doğru eğilmiş gelecek
Kara bir lanet gibi düşmüş gölgesi üzerime
Güneş doğdu çoktan
Ama karanlık hala her yer

İlersiyle yüzleşmek isterdim!
Şimdi!
Ama ruhumu saran korku
Cesaretimide kırdı
Ellerine bıraktı beni
Gelecek korkusunun.

Belkide beni korkudan titreten
Değil yüzleşmem gereken lanetin derinliği
Fakat aslında gelecek dediğim zamanın
İnanmak istediğimden yakın olması...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane daha yazdım ama bu ingilizce

without you I feel the shadow
they come when I am alone
and that is why
because I am alone without you

but I feel
that you have a light within
strong enough
to banish them of their existance

Just right now
I started to see that light....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Eh tabiki öyle hiç bir zaman kendimi anadilimdeki kadar rahat ifade edemem ama bazen aklından geçenleri hiç değiştirmeden yazmak lazım yoksa bütün anlamını yitirir. Genellikle benim şiir yazmama neden olan şey ilk olarak aklıma gelen bir kaç kelimedir bu yüzden nasıl gelirse öyle yazarım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Yazınsal eserin türüne bağlı.
Bunlar gibi şiir nerdeyse hiç yazmam
sadece frp ile ilgili hikayeler, class kit tarzı şeyler yazarım yada harita çizerim. Böyle şeyler yazmamın nedeni ise daha önce dediğim gibi aklıma gelen bir kaç kelimenin ve aynı anda doğru olan duyguların varlığına bağlı heh zor bir kombinasyon.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ne kafiye ne uyak ne de edebi sanatlar..sairimizin burda kendisiyle çeliştiği görülüyor.
bu ailesinin sairimizle pek ilgilenmemesi ya da çirkin olmasından kaynaklanıyor olabilir. bu durumda hede hödö... :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet gözü olan herkese sadece kelimeler ama hitap ettikleri ise sadece görmesini bilenler.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ama sanattan kendine hitap edende yararlanır etmeyende...
Tabi nekadar yararlandıkları bilinemez...

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 25 January 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yararlanmak başka bişey hitap etmesi
yararlananlar için "çok satanlar" bölümü var
oysa siz şiirinizin görmesini bilenlere hitap ettini ileri sürmektesiniz
hımms, sanırım bu konuşma sanat sanat içindir yada sanat halk içidir boyutuna çekilmeye uygun
çeksek mi?[signature][hline]first there was light
then came the night
cruel nothingness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...