Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolian Berserkers ve faction

Anason

Öne çıkan mesajlar

selamlar anatolian berserkers guildini template lerin uygunlugundan dolayi True Britannians faction ina sokmak istiyorum.guild war almicagim icin trammel ciler icin bi sorun olcagini sanmiyorum.sadece gauntletde veya zindanlarda res problemi olabilir eger cogunluk istemezse sokmicam.
tabi bunuda simdi degil universitelerin ikinci donemi basladigi zaman dusunuyorum.simdiden dusunceleri alalim :)[signature][hline]Kan Damlaları
Sosyal ağlarda paylaş

yani sizin guild de deilim ama ne bilim faction olayinda yardim gerekirse ( nasil yardim ederim bilemem ama neyse ) elimden geleni yaparim ama sole bi durum var :

Gecen brit bankta beetle arıodum.Adamin biri geldi "10 k verirsem bisi yaparmisin?" dedi . "Ne istedine baglı" dıyınce "sımdı sen yenısın galıba bos slotun varsa yenı char ac gel..Seni bi yere goturecegım sen orada o factiona uye olacaksın ve ben senı oldurup puan alacagım" dedi..Bende "10 k ya olmaz 30 k ya dusunurum" dedım oda "24 k var zaten bende" dıyınce bende "20 k ya olur" dedım.

Kısaca o olayında suyu cıkmıs durumda..

*Kolay para nasıl kazanılır dıyenlere duyurulur... :P[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam.. arkadaslar bısım bı guıldımız var ve sıze katılmak ıstıyoruz ama bu pınglerle factıon olayı bızı dusunduruor..Sıze katılmak yada sızın alt guıld olma fıkrında kımınle konusabılırız.. ?

Bızım bı hedefımız var mumkun olursa bı kasaba olusturmak gıbı

bunun ıcın 40 milyon gp hazırda var ve artmaya devam edıor..Sızler ıcın bıldıgım kadarı bnu rakamlar buyuk deıl ama..

bı dusunun alt guıld olmamızı..Kalabalıkd eılız sadece 6 kısı tyız ama Sonucta bızde turk guıldıyız.Atlantıcteyız..[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...