Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kargo gelecekti amerikadan buraya, takip sayfasında da ulaşmış ancak alıcı bulunamamış veya kapandı dükkan diye gözüküyor. verilen saat türkiyeye göre de amerikaya göre de olsa ben o saatlerde evdeydim. adres doğru, ikinci ihtimal mesaileri bitti ondan öyle gözüküyor. türkiyede ekspres kargo diye bir şirket dağıtıyormuş sanırım onların paketlerini, numaralar falan var ama cevap vermiyorlar şu saatte. fedex in bu sayfasındaki bilgi mi yoksa bu sayfadaki bilgilere göre mi hareket etmeliyim ? fedex kullanan , işleyişini vs bilen varsa sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 selam. fedex ile tüm paketlerini 444 05 05 no.lu telefondan ve tüm kargo takiplerinide tracking number ile www.fedex.com adresinden sorgulayabilirsin. ayrıca öyle bir sorun teşkil edilmiş ise sanıyorumki adres karışıklığı yaşanmıştır. yarın kendilerini arayıp durumu kısaca iza ettikten sonra ya yeni belirttigin adrese yollarlar yada artık sen gidip şubeden alırsın. saygılarımla edit: buyur takip linki http://www.fedex.com/Tracking?cntry_code=us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 gidip alacaktım ama ortaköy-taksim hariç bilmiyorum pek istanbulu , baktım birazcık da uzaktaymış. kendilerinin ben aramasam da bugün herhangi bir saat gelme ihtimalleri var mı yoksa aramam gerekiyor mu ? çünkü geldik ama bulamadık tipinden kağıt da koymamışlar. adres karışıklığı falan da pek sanmam, 15 kadar farklı dükkandan söylediğim ürünler sorunsuzca geliyordu aynı adrese. belki de buraya vardığında mesaileri bitti, kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kim bilir belki gümrükte takılmıştır da, konşimento sözleşmesini getirmeye üşenmişlerdir :) tabiki, böyle birşey olmasını istemeyiz neyse. yarın sabah 08.00'da müşteri temsilci hatları cevap vermeye baslıyor. birara ara ve aslını araştır, mutlaka bilgi verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ok, sabah arayayım ben. sabah kaçta açılır diyecektim tam , sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar