Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ups - uninterrupted power supply

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

kesintisiz güç kaynağı. elektrik kesildiğinde kısa bi süre bilgisayarı açık tutar ve yapmakta olduğunuz işi kaydedip bilgisayarınızı düzgün şekilde kapatmanıza yarar. ayrıca ani voltaj düşmelerinde anakartın zarar görmesini engeller(regülatörü warsa). bugün olduğu gibi elektrikle problem yaşadığınızda kafayı yemenizi engeller. artık cdwriterların da yaygınlaştığı düşünülürse bi ups'e de 55$ werilmelidir:

http://www.mavidonanim.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=ups[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

walla bendede war
hemde 2 bilgisayar bağlıda
biri sorunsuz çalışırken öbürü
arada bi çöküyo yani bilgisayar kitleniyo ekranda bi renk çümbüşü çıkıyo geçen kardada olduydu çözemedim olayı
bende öbürünü söktüm normal çalışandan yazıyom
tunçmatik die bişi war 1000VA lık
1 amd 1800 bi 15 bide 17'' lik monitör bağlı
17 lik olan sapıtıyo
Sosyal ağlarda paylaş

ups e her ne kadar fazla parça bağlarsan o kadar kısa süre dayanır hatta abartırsan dayanamaz. işinizi kaydedip bilgisayarı kapatmanız için ups e sadece bilgisayarın kasasını bağlamanız tavsiye edilir.
yani kasa+printer+hoparlör+kablo modem bi tane 4lü prize bağlanıp ardından ups e bağlanmamalıdır. böle yapılırsa atıyorum ups in 10dk dayanıcağı warsa 5dk dayanır[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

benım aldığımda var o ozellik fakat com port üzerinden bi kabloyla bağlamak gerekiyo ve kutuda gelmedi o kablodan
üşenip almadım ben de daha

powercom bnt 800 ap modeli benimkinin
bütün AP serisinde var o ozellik[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

benimkindede war tunçmatik die bişi içindende çıktıda kablosu ama lök diye kapatıyo bilgisayarı o yüzden bağlamıyom
ya tek başına 1 saat dayanıyo monitörle deniyodum 1 saat sonra yeter dedim fişe taktım
şimdiki olay farklı acaba kaldırmıyo falan die bütün her şeyi söktüm üstünde 4 priz war 2 sini dolu bıraktım işte 2 bilgisayar
zaten uzun süreli gitmiyo elektrik voltaj için bi kaç saniye korumaya geçi (aha yine gitti voltaj işte) yo o sırada çöküyo bi tanesi (aynısı bilgisayar) ama nie öle oluyo işte sorun o (her voltajdada gitmiyo kafasına göre bazısında gidiyo)
Sosyal ağlarda paylaş

kendinden kapatma olayı güzelmiş..
bende malesef,bir taş devri ups i mevcut..
2000 de almıştım,3 yıldır taş gibi..
maşşallahı var :p ne kadar pederin sigorta kapatmasına,ne kadar elektrik kesilmesine dayandı..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 22 January 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
tas devrinde yasadigimiz icin bir guc kaynagi almak farz oldu. en uzun sure dayanan en saglam guc kaynagi markasi ve modeli ne ?

ups'in amacı çok fazla dayanıp elektrikler tekrar gelene kadar seni idare etmek deil, işini kaydedip bilgisayarı kapatman için sana zaman sağlamaktır. yani yurdum şartlarında 1 saat kesilen elektriğe dayanabilen bi ups bulmak zordur
herangi bi ups alırsan seni 10-15 dk idare eder. 50$+kdv ideal fiyat.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 23 January 2004 13:30 tarihinde demiş ki:
ups'in amacı çok fazla dayanıp elektrikler tekrar gelene kadar seni idare etmek deil, işini kaydedip bilgisayarı kapatman için sana zaman sağlamaktır. yani yurdum şartlarında 1 saat kesilen elektriğe dayanabilen bi ups bulmak zordur
herangi bi ups alırsan seni 10-15 dk idare eder. 50$+kdv ideal fiyat.

upsnin amacinin ne oldugunu biliyorum. ama benim amacim o degil. benim amacim bold. bu amaca ulasmak icin gerekli rotayi izlemeye de hazirim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...