ivy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahahahah cidden çok iyi hadi madem ölmek istemiyorsun amaç acındırmak e niye sakat kalabileceğin bi yol seçersin ki hey allam 'ölmeyeyim ama sürüneyim' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aklıma reha muhtarın "acı var mı efenim acı" olayı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hahahaha hem adamı hemde oraya gitmesine izin veren doktorları takdir ettim uzhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Baştan sona şaka gibi, nedir bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 adam az çakal değil. böyle bişey yaparak kadının üzerinde bir baskı oluşturuyor. kadında düşünüyorki "bu adam bana evinin kapılarını açtı sadece arkadaştık, ama bana olan gizli aşkını canlı yayına sedye ile gelerek açıklıyor. ben bu adama karşı hiçbirşey hissetmiyorumki. Ne yapsam ne yapsam ? adam canlı yayına gelmiş 70 milyon önünde bana aşkını söylemiş. üstüne üstlük hasta yatağından kalkmamış, direk yatakla gelmiş hayvan! e ben şimdi ne yapayım? aşkına karşılık vermezsem adamda orda kalpten giderse tüm Türkiye beni suçlar rezil olurum, sokakta domates fırlatırlar. eh kabul edeyim bari." ondan sonra 2-3 ay geçer adam iyileşir sonra kadında bunu sepetler. aralarındaki ilişkiyi tam bilmediğim için yazdım bu senaryoyu. ha eğer aşkları karşılıklı ise yazdıklarımı unutun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aşmışlar yanlız biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 reklamda son perde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ilk seviye sedyeli ikinci seviye ölü konuk üçüncü seviye mezardan bağlantı dördüncüde artık ruh çağırma yöntemiyle çağırıcaklar konuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Son Seviyede Ghostbusters gelir artık herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 izleyen varsa sedyeylede gelirkefenlede gelir maksat reyting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar